ATP
Dimitrov: "Μου έχουν τελειώσει τα λόγια για τον Novak"

 
Dimitrov: "Μου έχουν τελειώσει τα λόγια για τον Novak"
tn team Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 - 18:44

Δεν είχε λόγια για τον τρομερό Novak Djokovic ο Grigor Dimitrov, που ευχαρίστησε ξεχωριστά το κοινό και δήλωσε ευγνώμων για τη σεζόν του.

"Νομίζω πως μου τελειώνουν οι λέξεις για τον Novak, οπότε θα αρχίσω από το κοινό. Ήθελα να σας πω ότι είμαι ευγνώμων για αυτή την απίθανη εβδομάδα. Ήταν ένα rollercoaster οι τελευταίοι 3 μήνες γι αμένα. Το ότι έφτασα στον τελικό, σημαίνει περισσότερα απ' όσα μπορείτε να φανταστείτε. Δεν θα ήταν εφικτό χωρίς εσάς. Ειλικρινά είμαι ευγνώμων", είπε ο Dimitrov στην ομιλία του κατά την απονομή του Paris Masters, μετά την ήττα του με 2-0 σετ από τον Novak Djokovic.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στον αντίπαλό του: "Novak συγχαρητήρια. Δεν ξέρω τι να πω, μου τελειώνουν τα λόγια. Ειλικρινή συγχαρητήρια για ακόμα μια φανταστική εβδομάδα, σε εσένα και στην ομάδα σου."

Ο Dimitrov, δεν παρέλειψε φυσικά να ευχαριστήσει και τους ανθρώπους της ομάδας του: "Σας ευχαριστώ όλους στο box. Ήταν τέλεια. Ακόμα ένα εκπληκτικό ταξίδι αυτή τη χρονιά. Ακόμα ένας χρόνος που έπαιξα σε υψηλό επίπεδο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γι' αυτό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots