ATP
Το Netflix θα μεταδώσει τον αγώνα του Nadal με τον Alcaraz

 
Το Netflix θα μεταδώσει τον αγώνα του Nadal με τον Alcaraz
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tennisnews team Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 - 11:04

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η πλατφόρμα του Netflix θα μεταδώσει ζωντανά έναν αγώνα τένις το 2024.

Το Netflix απ' ότι φαίνεται μπαίνει δυναμικά και στο παιχνίδι του live streaming και εξασφάλισε τα δικαιώματα ενός πολύ μεγάλου αγώνα επίδειξης, μεταξύ του Rafael Nadal και του Carlos Alcaraz.

Οι δυο Ισπανοί θα αναμετρηθούν πριν από τα δυο αμερικάνικα Masters σε Indian Wells και Μαϊάμι, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, στο Λας Βέγκας. 

Ο αγώνας του Nadal με τον Alcaraz θα είναι το highlight της βραδιάς, καθώς θα ανακοινωθεί αργότερα η συμμετοχή κι άλλων παικτών και περισσότεροι αγώνες επίδειξης που θα γίνουν για το ίδιο event.

To Netflix, το οποίο ξεκίνησε να επενδύει στο τένις με τη σειρά ντοκυμαντέρ "Break Point", είχε κάνει το ντεμπούτο του στον κόσμο των ζωντανών αθλητικών μεταδώσεων τον προηγούμενο μήνα, μεταδίδοντας το τουρνουά γκολφ "Netflix Cup".

"Επενδύουμε δυναμικά στην αύξηση των δυνατοτήτων μας στα live events και όσο αυξάνεται η ζήτηση γι' αυτό, θα βρίσκουμε και διαφορετικούς τρόπους να το κάνουμε. Το ζωντανό πρόγραμμα μπορεί να γίνει μέρος μιας δημιουργικής αφήγησης", δήλωσε ο συνιδιοκτήτης του Netflix, Ted Sarandos.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots