ATP
Με πρώην προπονητή του Nadal o Berrettini

 
Με πρώην προπονητή του Nadal o Berrettini
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 - 16:42

O Matteo Berrettini θα κάνει την προσπάθειά του να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο την επόμενη σεζόν, έχοντας στο πλευρό του έναν από τους στενότερους και μακροβιότερους συνεργάτες του Rafael Nadal.

Ο Francisco Roig θα είναι ο νέος προπονητής του Matteo Berrettini, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Ubitennis.

Ο 55χρονος Ισπανός ήταν μέλος της ομάδας του Nadal για περισσότερα από 15 χρόνια και ένας από τους ανθρώπους του πολύ στενού του περιβάλλοντος.

Ο Thomas Enqvist, με τον οποίο συνεργαζόταν ο Berrettini, αποχώρησε από την ομάδα του Ιταλού, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές για προσωπικούς λόγους.

O Roig θα βρίσκεται μαζί με τον Berrettini στην Αυστραλία, με τον Ιταλό τενίστα να βρίσκεται στο Νο.92 του κόσμου και να θέλει να κάνει μια νέα αρχή μετά την πολύ δύσκολη σεζόν με τραυματισμούς που είχε, να επιστρέψει στο καλύτερό του επίπεδο και στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο πολύ έμπειρος Roig, ο οποίος ήταν και επαγγελματίας παλιότερα με 9 τίτλους διπλών στο ενεργητικό του και career high στο Νο.60 της παγκόσμιας κατάταξης, βρισκόταν στο πλευρό του Nadal από το 2005 έως το 2022. Ήταν δηλαδή στην ομάδα και στην περίοδο του Toni Nadal και σε αυτή του Carlos Moya, όντας παρών και στους 22 Grand Slams τίτλους του θρυλικού Ισπανού τενίστα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots