ATP
Χωρίς Ferrero στην Αυστραλία ο Alcaraz

 
Χωρίς Ferrero στην Αυστραλία ο Alcaraz
© Julien Crosnier/FFT
tn team Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 - 20:13

Ο Carlos Alcaraz θα ταξιδέψει σε μερικές μέρες στην Αυστραλία για το πρώτο κομμάτι της σεζόν με μια σημαντική απουσία, αφού δεν θα έχει στο πλευρό του τον Juan Carlos Ferrero.

Όπως δημοσίευσε η ισπανική Marca, o Ferrero μόλις υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο αριστερό του γόνατο κι έτσι δεν θα είναι σε θέση να ταξιδέψει στην Αυστραλία για να είναι στο box του Alcaraz κατά τη διάρκεια του Australian Open.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ferrero θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο tour το 2024 για το πρώτο Masters της χρονιάς, που θα είναι στο Indian Wells (6-17 Μαρτίου), όπου ο Alcaraz θα υπερασπίζεται τον τίτλο του.

Στη θέση του Ferrero κατά τη διάρκεια των πρώτων τουρνουά της σεζόν θα είναι ο Samuel Lopez, ο οποίος έχει δουλέψει και με τον Pablo Carreno Busta.

Ο Alcaraz δεν θα αγωνιστεί σε κάποιο από τα τουρνουά των πρώτων δυο εβδομάδων της σεζόν και θα κάνει απευθείας την επίσημη πρεμιέρα του για το 2024 στο Australian Open.

Αυτή την περίοδο έχει ξεκινήσει την προετοιμασία 5 εβδομάδων που έχει προγραμματίσει και μέσα σ' αυτή βρίσκεται και ένας πολύ δυνατός αγώνας επίδειξης που θα παίξει κόντρα στον Novak Djokovic στη Ριάντ, στις 27 Δεκεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots