ATP
Nadal: "Η ενόχληση είναι στην ίδια περιοχή με πέρσι - δεν είμαι σίγουρος για τίποτα"

 
Nadal: "Η ενόχληση είναι στην ίδια περιοχή με πέρσι - δεν είμαι σίγουρος για τίποτα"
tn team Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 - 21:09

O Rafael Nadal μίλησε για την ενόχληση που ένιωσε στην περιοχή του ισχίου του στο σημερινό του παιχνίδι, λέγοντας πως πιθανότατα δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, αλλά ακόμα δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα.

Ο Nadal ανησύχησε σήμερα τους φαν του καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του με τον Jordan Thompson. Όπως είπε στη συνέντευξη τύπου, αν και ήταν στην ίδια περιοχή με πέρσι, δεν είναι το ίδιο πρόβλημα με πέρσι και ευελπιστεί ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό.

"Πρέπει να δω πως θα σηκωθώ αύριο. Αυτές τις μέρες κάθε φορά που σας μιλούσα ήμουν επιφυλακτικός, γιατί είναι δύσκολο να παίζεις σε τουρνουά υψηλού επιπέδου μετά από ένα χρόνο αποχής. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει το σώμα σου. Γι' αυτό πρέπει να αποδεχτώ τα πράγματα που θα έρθουν. Ελπίζω να μην είναι κάτι σημαντικό και να μπορώ να προπονηθώ την επόμενη εβδομάδα για να παίξω στη Μελβούρνη. Τώρα δεν είμαι 100% σίγουρος για τίποτα."

Σχετικά με το τι πόνο ένιωσε, ο Rafa εξήγησε: "Είναι στην ίδια περιοχή με πέρσι, αλλά διαφορετικό. Νιώθω περισσότερο τον μυ, πέρσι ήταν ο τένοντας. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως δεν είναι ίδιος τραυματισμός με πέρσι, δεν ένιωσα κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι πως είναι στην ίδια περιοχή με πέρσι και αυτό με ανησυχεί κάπως περισσότερο από το κανονικό. Το καλύτερο που θα μπορούσε να είναι, είναι απλά να έχει φορτωθεί υπερβολικά ο μυς από την πίεση αυτών των τριών ημερών και μετά απ' αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Αυτό θα ήταν ιδανικό, αλλά δεν μπορώ να το ξέρω από σήμερα."

Ο Nadal θέλει να παραμείνει θετικός, αλλά δεν μπόρεσε να απαντήσει με σιγουριά για το αν θα παίξει στο Australian Open: "Αυτό που μπορώ να πω τώρα, είναι πως έπαιξα καλά σ' αυτούς τους αγώνες. Πολλά μπορούν να συμβούν στο σώμα σου όταν έχεις να παίξει έναν χρόνο. Ελπίζουμε πως θα είναι απλά κόπωση του μυ. Δεν έχω επιστρέψει για να κερδίσω τίτλους, απλά ήθελα να κάνω όσο πιο θετική επιστροφή γίνεται. Ελπίζω πως αύριο και μεθαύριο θα νιώθω καλά το πόδι μου. Αυτό θα είναι το ιδανικό σενάριο. Αν δεν νιώθω καλά αύριο, θα πρέπει να κάνω εξετάσεις και θα δούμε τι είναι. Τώρα πρέπει να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και να περιμένω να δω πως θα σηκωθώ αύριο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots