ATP
Dimitrov και Hurkacz στους "8" της Μασσαλίας (vid)

 
Dimitrov και Hurkacz στους "8" της Μασσαλίας (vid)
© Corinne Dubreuil / Open 13
tn team Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 - 22:37

O Grigor Dimitrov και ο Hubert Hurkacz εξασφάλισαν από ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Open 13 στη Μασσαλία, ενώ εκτός έμεινε ο Felix Auger-Aliassime.

Ο Dimitrov έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι - σε συνέχεια του πολύ καλού ξεκινήματος που έχει κάνει στη σεζόν - για να κερδίσει τον Sebastian Korda με 6-1, 7-6 (5) και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Open 13 στη Μασσαλία.

Εκεί ο 32χρονος Βούλγαρος θα αντιμετωπίσει τον Arthur Rinderknech, που στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας κέρδισε το Νο.8 του ταμπλό, Jiri Lehecka, με 7-5, 7-6 (5).

Στα προημιτελικά προκρίθηκε και ο Hubert Hurkacz, Νο.1 στο ταμπλό, ο οποίος επιβλήθηκε του Alexander Shevchenko με 6-1, 6-4. Επόμενος αντίπαλος για τον Πολωνό θα είναι ο Tomas Mahac, ο οποίος κέρδισε χθες τον Lorenzo Musetti με 6-3, 6-2.

Εκτός συνέχειας έμεινε ο Felix Auger-Aliassime, ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον Zhizhen Zhang με 6-4, 6-4. Ο Κινέζος θα παίξει στον αυριανό προημιτελικό με τον Karen Khachanov, Νο.3 στο ταμπλό, που απέκλεισε χθες τον Roberto Bautista Agut με 6-2, 6-2.

Τέλος, ο Alejandro Davidovich Fokina κέρδισε νωρίτερα σήμερα τον Emil Ruusuvuori με 6-3, 7-5 και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά το Νο.4 του ταμπλό, Ugo Humbert, που σε μια γαλλική μονομαχία επικράτησε του Hugo Gaston με 2-6, 6-1, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots