ATP
Συνεχίζει το σερί του ο Sinner, εκτός Rune και Hurkacz (vids)

 
Συνεχίζει το σερί του ο Sinner, εκτός Rune και Hurkacz (vids)
© ABN AMRO Open
tn team Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 - 22:35

Τη 12η διαδοχική του νίκη πανηγύρισε ο Jannik Sinner, ο οποίος απέκλεισε τον Gael Monfils στα 3 σετ και συνεχίζει να διεκδικεί τον τίτλο στο Ρότερνταμ. Εκτός προημιτελικών έμειναν οι Holger Rune και Hubert Hurkacz.

Ο Sinner συνεχίζει στο δρόμο των επιτυχιών, καθώς επικράτησε και του Monfils, με 6-3, 3-6, 6-3, για να κλείσει το εισιτήριό του για τους προημιτελικούς του ABN AMRO Open.

Ο Sinner έκανε ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι, το οποίο ολοκλήρωσε με 21 winners. Στο 2ο σετ φάνηκε ευάλωτος απέναντι στον καλό Monfils, όμως ανέκαμψε γρήγορα στο 3ο ο 22χρονος Ιταλός, όπου προηγήθηκε με 3-0 και δεν αντιμετώπισε κανένα break point.

Ήταν η 12η διαδοχική νίκη για τον Sinner, 9η στη φετινή σεζόν (9-0) και 26η στις 28 τελευταίες αναμετρήσεις του.

Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Milos Raonic, που έκανε μεγάλη νίκη χθες εις βάρος του Alexander Bublik με 6-4, 6-4.

Νωρίτερα σήμερα, εκτός 8άδας έμειναν ο Holger Rune και ο Hubert Hurkacz, Νο.3 και Νο.4 στο ταμπλό αντίστοιχα. Ο Rune ηττήθηκε από τον Alexander Shevchenko, που πήρε τη νίκη με 6-4, 1-6, 6-3. Ο Καζάκος θα αντιμετωπίσει αύριο τον φορμαρισμένο Grigor Dimitrov, που απέκλεισε τον Marton Fucsovics με 6-3, 7-5.

Ο Hurkacz ηττήθηκε σε ένα ματς χωρίς κανένα break από τον Tallon Griekspoor, με 6-7 (5), 7-6 (5), 7-6 (4), έπειτα από 2 ώρες και 34 λεπτά. Ο Griekspoor, που είναι ο μόνος Ολλανδός που συνεχίζει στο ταμπλό, θα παίξει αύριο με τον Emil Ruusuvuori, που κέρδισε τον Jan-Lennard Struff με 6-3, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots