ATP
Επέστρεψε στους τελικούς ο Berrettini (vids)

 
Επέστρεψε στους τελικούς ο Berrettini (vids)
tn team Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 - 19:44

Δεν χρειάστηκε πολύ καιρό από τότε που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Matteo Berrettini, για να προκριθεί στον πρώτο του τελικό, επισφραγίζοντας μ' αυτόν τον τρόπο το πολύ καλό ξεκίνημα στη χωμάτινη σεζόν.

Ο Berrettini κέρδισε τον Mariano Navone με 6-7 (4), 6-3, 6-2 και προκρίθηκε στον τελικό του Grand Prix Hassan II στο Μαρακές.

Αυτό είναι το τρίτο τουρνουά του Berrettini στη χρονιά, μετά από την επιστροφή του από τον τραυματισμό και κατάφερε ήδη να προκριθεί σε έναν τελικό, τον πρώτο του από τον Οκτώβριο του 2022.

Στο χώμα θα διεκδικήσει τον 4ο τίτλο στον 7ο τελικό του (3-3), ενώ συνολικά θα διεκδικήσει τον 8ο τίτλο της καριέρας του (7-5).

Στον αυριανό τελικό του Μαρακές, ο Berrettini θα αντιμετωπίσει τον υπερασπιστή του τίτλου, Roberto Carballes Baena, που στον άλλον ημιτελικό κέρδισε τον Pavel Kotov με 6-4, 6-2.

Ο Ισπανός, πρωταθλητής πέρσι στο Μαρακές, θα αγωνιστεί για 3η φορά στην καριέρα του σε έναν τελικό, έχοντας κερδίσει τους 2 άλλους που έχει παίξει, επίσης σε χωμάτινα 250άρια, στο Εκουαδόρ το 2018 και στο Μαρακές το 2023.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots