ATP
Nadal: "Δεν βιάζομαι να πάρω απόφαση"

 
Nadal: "Δεν βιάζομαι να πάρω απόφαση"
© Nordea Open/Johan Lilja
tn team Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 - 12:04

Ο Rafael Nadal πραγματοποίησε δημόσια εμφάνιση για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Μαγιόρκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε σύντομες δηλώσεις για το μέλλον του.

Ο τηλεοπτικός φακός προσέγγισε τον Ισπανό θρύλο και δεν θα μπορούσαν να μην του πάρει και λίγες δηλώσεις, στην πρώτη του εμφάνιση ουσιαστικά μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για το μέλλον του και τι τελικά θα κάνει με την καριέρα του, ο κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων, είπε: "Δεν βιάζομαι να πάρω απόφαση σχετικά με το μέλλον μου. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως θα είμαι στο Laver Cup και μετά θα δούμε."

Ως γνωστός θαυμαστής όλων των σπορ, του ζητήθηκε και ένα σχόλιο για τον Rudy Fernandez, τον θρυλικό παίκτη μπάσκετ της Ισπανίας που πρόσφατα έβαλε τέλος στην επαγγελματική του καριέρα: "Του εύχομαι τα καλύτερα τώρα που θα είναι εκτός του αθλήματος, μπροστά σε μια νέα μεγάλη πορεία."

Όσο για τον αγώνα της ομάδας του νησιού του, Μαγιόρκα, με τη μεγάλη του αγάπη, τη Ρεάλ Μαδρίτης, που έληξε ισόπαλος στο 1-1, σχολίασε: "Μπόρεσα να δω τις δυο μου ομάδες σε ένα συναρπαστικό ματς. Η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Η προετοιμασία των ομάδων μετά το Euro και τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν πολύ μικρή, επίσης υπήρχε και η κούραση από την υψηλή υγρασία στο δεύτερο ημίχρονο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots