Osaka: "Με ενέπνευσε ο Τσιτσιπάς" (vid)

 
Osaka: "Με ενέπνευσε ο Τσιτσιπάς" (vid)
Osaka: "Με ενέπνευσε ο Τσιτσιπάς" (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 14:04

Με τον δικό της μοναδικό τρόπο, η Naomi Osaka εξήγησε μετά την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Australian Open, πως πήρε έμπνευση από τη μεγάλη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά.

"Όταν έχασα το 1ο σετ, σκεφτόμουν πως βρέθηκα ξανά σ' αυτή τη θέση, την προηγούμενη φορά ήταν λίγο χειρότερο κι επίσης έβλεπα αυτά τα παιδιά να κερδίζουν χθες το βράδυ. Είδα τον Τσιτσιπά να κερδίζει τον Federer και είπα ουάου!" είπε η Osaka, η οποία σήμερα κέρδισε την Anastasija Sevastova με 4-6, 6-3, 6-4.

"Έβλεπα τον Στέφανο, αλλά και τον (Frances) Tiafoe. Έπαιζαν πολύ καλά. Ήρθαν εδώ και κέρδισαν δυο από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ήθελα να το κάνω και γω αυτό", πρόσθεσε η Osaka, που θα παίξει με την Elina Svitolina στα προημιτελικά της Μελβούρνης.

Ο Τσιτσιπάς και ο Tiafoe, αμφότεροι γεννημένοι το 1998, απέκλεισαν τους Roger Federer και Grigor Dimitrov αντίστοιχα, για να προκριθούν στην προημιτελική φάση του Australian Open.

Τώρα είναι και πιθανοί αντίπαλοι στα ημιτελικά, αλλά θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουν δυο Ισπανούς τενίστες. Ο Στέφανος θα παίξει με τον Roberto Bautista Agut και ο Tiafoe με τον Rafael Nadal των 17 Grand Slam τίτλων. Και οι δυο αγώνες θα γίνουν την Τρίτη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots