McEnroe σε Κύργιο: "1.000 δολάρια στους πυροπαθείς για κάθε σετ που κερδίζεις" (vid)

 
Nick Kyrgios John McEnroe
Nick Kyrgios John McEnroe
tennisnews team Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 - 15:03

Σε μια ιδιαίτερη on-court συνέντευξη, ο John McEnroe συνεχάρη τον Νικ Κύργιο για την πρωτοβουλία του να ενισχύσει το κίνημα της οικονομικής βοήθειας των πυρόπληκτων και υποσχέθηκε να το ενισχύει και ο ίδιος, για κάθε σετ που θα κερδίζει στο Australian Open.

"Παρακολουθώντας από τις Ηνωμένες Πολιτείες όλα αυτά που έκανες για το bushfire relief και τον τρόπο που ηγήθηκες του κινήματος, πρέπει να σου πω πολλά μπράβο. Ξέρω πως πολλοί το βλέπουν με τον ίδιο τρόπο, αλλά θέλω να σου πω προσωπικά πως είμαι υπερήφανος για σένα", είπε ο McEnroe, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έπαιρνε από τον Κύργιο στη Melbourne Arena.

"Το εκτιμώ αυτό, θα με κάνεις να δακρύσω ξανά", ήταν η ανταπόκριση του 24χρονου Ελληνοαυστραλού, σε μια πολύ όμορφη στιγμή, με το κοινό να τον αποθεώνει.

Κλείνοντας, ο McEnroe έκανε μια μεγάλη δήλωση, λέγοντας πως θα συμμετέχει και αυτός στο κίνημα ενίσχυσης των πυροπαθών, δωρίζοντας 1.000 δολάρια για κάθε σετ που θα κερδίζει ο Κύργιος στο τουρνουά, προσπαθώντας παράλληλα να του δημιουργήσει και περισσότερα κίνητρα για να τα δώσει όλα στους επόμενους αγώνες του. 

"Από δω και πέρα, θέλω να δωρίσω 1.000 δολάρια στο bushfire relief, για κάθε σετ που θα κερδίζεις σ' αυτό το τουρνουά", είπε ο Αμερικανός, με τον Κύργιο να χάνει στην κυριολεξία τα λόγια του.

Δείτε το βίντεο:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots