McEnroe: "Ο Τσιτσιπάς μπορεί να κάνει τη ζωή του Djokovic δύσκολη"

 
McEnroe: "Ο Τσιτσιπάς μπορεί να κάνει τη ζωή του Djokovic δύσκολη"
tn team Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 16:55

Ο John McEnroe πιστεύει πως ο Novak Djokovic είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το Australian Open, όμως δεν θα τον εκπλήξει αν δει κάποιον άλλον να σηκώνει την κούπα και αυτός που τον έχει πείσει από τους υπόλοιπους, είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

"Ο Τσιτσιπάς διαθέτει επιλογές στο παιχνίδι του που μπορούν να δυσκολέψουν τη ζωή του στον τελικό, αλλά ο Novak πάντα θα είναι το φαβορί", είπε ο McEnroe, στο σχόλιο που έκανε για το Eurosport. 

"Βλέπουμε πάντως εκπλήξεις στο τουρνουά, οπότε δεν θα με εκπλήξει αν το outsider κατακτήσει τον τίτλο. Αυτό είναι το πιο απρόβλεπτο Grand Slam που μπορώ να θυμηθώ εδώ και χρόνια. Είναι τo Grand Slam των εκπλήξεων", συμπλήρωσε ο 63χρονος Αμερικανός, πρώην πρωταθλητής και νυν σχολιαστής.

Το Τσιτσιπάς-Djokovic φαντάζει ιδανικό σενάριο για τον τελικό, δεδομένης και της κατάστασης που βρίσκονται (αμφότεροι αήττητοι το 2023), αλλά και του γεγονότος πως αμφότεροι διεκδικούν το Νο.1 στη Μελβούρνη.

Για να επιβεβαιωθεί όμως αυτό το σενάριο, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν τους ημιτελικούς της Παρασκευής. Ο Djokovic θα αντιμετωπίσει τον Tommy Paul, ενώ ο Τσιτσιπάς τον Karen Khachanov.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots