Rublev: "Όπως το βλέπω, ο Djokovic δεν θα είναι στην Αυστραλία"

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev © Formula TX #FORMULATX
tn team Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2021 - 18:05

Ο Andrey Rublev, ο οποίος εμβολιάστηκε μόλις ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική σεζόν, ξεδίπλωσε τις σκέψεις του για το θέμα της παρουσίας του Novak Djokovic στην Αυστραλία.

Ο Andrey Rublev παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο Eurosport της Ρωσίας και στην Sofia Kolodkina και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μεγάλο θέμα της φετινής preseason, που είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των παικτών και παικτριών για το Australian Open, καθώς και η συμμετοχή του 9 φορές πρωταθλητή, Novak Djokovic, στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

"Όπως ερμηνεύω εγώ τα σημεία, θα έλεγα να μην τον περιμένετε", είπε ο Rublev για την παρουσία του Djokovic στην Αυστραλία.

"Αλλά απ' ότι καταλαβαίνω γίνεται κάτι σαν μια παρτίδα πόκερ, οπότε δεν ξέρω ποιος θα είναι ο πρώτος που θα υποκύψει. Εμένα μου φαίνεται πως στο τέλος απλά θα αποφασίσει να μην πάει και το Australian Open θα γίνει κανονικά, επειδή ο Nadal ήδη είναι καθ' οδόν. Ωστόσο αν ο Novak δεν πάει, θα είναι περίεργο, γιατί μετά θα ακολουθήσουν τα αμερικανικά τουρνουά, όπου επίσης θα μας ζητήσουν να είμαστε εμβολιασμένοι", πρόσθεσε ο 25χρονος Ρώσος, ο οποίος αποκάλυψε πως ο ίδιος έκανε το εμβόλιο αμέσως μετά τους τελικούς του Davis Cup, που ολοκλήρωσαν και τη φετινή σεζόν της ΑΤΡ.

Όσο για την άποψη του ίδιου γενικά για τα εμβόλια, αλλά και για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό: "Το εμβόλιο είναι πολύ σημαντικό, αυτό είναι σίγουρο. Αλλά πιστεύω πως θα έπρεπε οι άνθρωποι να έχουν επιλογή. Αν κάποιος επιλέξει να μην κάνει το εμβόλιο και να κάτσει σπίτι, γιατί να μην μπορεί;"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots