"Απορρίφθηκε ιατρική εξαίρεση για τον Djokovic"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 - 10:37

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Σερβία, ο Novak Djokovic έκανε ήδη αίτημα για να λάβει ιατρική εξαίρεση ως ανεμβολίαστος και να ταξιδέψει στην Αυστραλία, το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό, λιγοστεύοντας τις πιθανότητές του να παίξει στο Australian Open.

Την είδηση μεταδίδει η σερβική Informer, η οποία υποστηρίζει πως έχει αποκλειστική πληροφορία από το περιβάλλον του Djokovic - συγκεκριμενα από την οικογένειά του.

Σύμφωνα με την πληροφορία αυτή, ο Djokovic έχει λάβει ήδη αρνητική απάντηση από τους Αυστραλούς για ιατρική εξαίρεση ώστε να αγωνιστεί στο Australian Open, επειδή δεν έχει εμβολιαστεί.

Η πληροφορία δεν είναι επιβεβαιωμένη, αλλά κάνει ήδη το γύρο του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο και σίγουρα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Θυμίζουμε πως από χθες είναι επίσημο πως ο Djokovic δεν θα παίξει στο ATP Cup, με την ίδια την ΑΤΡ να το ανακοινώνει. Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου δεν έχει τοποθετηθεί ωστόσο ούτε γι' αυτό, αφού δεν έβγαλε δική του ανακοίνωση για να ενημερώσει τους fans του για ποιο λόγο δεν θα εκπροσωπήσει τη Σερβία στο τουρνουά.

Το Australian Open θα ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου και το σίριαλ της παρουσίας του 9 φορές πρωταθλητή συνεχίζεται. Ακόμα πάντως και αν ισχύει η πληροφορία που μεταδίδεται, δεν μπορεί ακόμα να αποκλειστεί εντελώς το ενδεχόμενο να δούμε τον Nole στο αγαπημένο του major, για τη διεκδίκηση του 10ου τίτλου του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots