ΕΠΙΣΗΜΟ: Στο Australian Open με ιατρική εξαίρεση ο Djokovic

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Instagram (@djokernole)
tn team Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 - 12:36

Ο Novak Djokovic πήρε τελικά ιατρική εξαίρεση και θα ταξιδέψει χωρίς να έχει εμβολιαστεί στην Αυστραλία, για να αγωνιστεί στο Australian Open.

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Djokovic, μέσα από τα social media: "Καλή χρονιά σε όλους! Σας εύχομαι υγεία, αγάπη και ευτυχία. Πέρασα φανταστικό ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους μου και σήμερα πάω στην Αυστραλία με άδεια εξαίρεσης."

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Novak Djokovic (@djokernole)

Η συμμετοχή του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς είχε μετατραπεί σε σίριαλ, όταν ανακοινώθηκε από την Tennis Australia πως θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους παίκτες.

Ο Djokovic, που είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις του για το εμβόλιο και παλιότερα, φαίνεται πως βρήκε τρόπο να δώσει τέλος σ' αυτό το σίριαλ και θα είναι στη Μελβούρνη για να υπερασπιστεί τον τίτλο του, έχοντας δυο γεμάτες εβδομάδες προετοιμασίας μπροστά του.

Θυμίζουμε πως ενώ πέρασε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν στο Βελιγράδι, είχε μεταφερθεί τις τελευταίες μέρες στη Μαρβέγια, όπου είχε τη δυνατότητα να προπονηθεί και σε συνθήκες πιο κοντινές με αυτές της Αυστραλίας, καθώς και με τις επίσημες μπάλες του 2022 Australian Open.

Στο Australian Open, που ξεκινάει στις 17 Ιανουαρίου, θα διεκδικήσει τον 10ο τίτλο του, ενώ συνολικά θα διεκδικήσει τον 21ο Grand Slam τίτλο του και το ξεπέρασμα του ρεκόρ των Roger Federer και Rafael Nadal.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots