Δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Nole να μείνει στο διαμέρισμα της ομάδας του

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Πέμπτη, 06 Ιανουαρίου 2022 - 14:00

Οι αυστραλιανές αρχές δεν έκαναν δεκτό το αίτημα του Novak Djokovic να περάσει τις επόμενες ημέρες στο διαμέρισμα που νοικιάζει η ομάδα του. Νέα παρέμβαση του προέδρου της Σερβίας, Aleksandar Vucic.

Ο Novak Djokovic ζήτησε από τις αυστραλιανές αρχές την άδεια να μείνει στο διαμέρισμα που νοικιάζουν με την υπόλοιπη ομάδα του, όμως δεν έγινε δεκτό κι έτσι θα συνεχίσει να μένει στο ξενοδοχείο Park στο Carlton, το ξενοδοχείο στο οποίο μένουν αιτούντες άσυλο στη Μελβούρνη.

Όπως μεταδίδουν Σέρβοι δημοσιογράφοι, στο δωμάτιο που διαμένει ο Djokovic υπάρχουν κοριοί, γενικά οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες, ενώ ακόμα δεν του έχουν επιστραφεί τα πράγματά του, ούτε το πορτοφόλι του.

Στο μεταξύ, με νέα παρέμβασή του, ο πρόεδρος της Σερβίας, Aleksandar Vucic, είπε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να βελτιωθούν οι συνθήκες κράτησης του Djokovic.

"Χθες το βράδυ μίλησα με τον Novak για πρώτη φορά και την Πέμπτη το πρωί μιλήσαμε για δεύτερη φορά. Η Ana Brnabic (πρωθυπουργός της Σερβίας) παρακαλεί να του επιτραπεί να φύγει από το διαβόητο ξενοδοχείο και να μείνει στο σπίτι που νοίκιασε, ώστε να μπορεί να προετοιμαστεί για το τουρνουά. Αυτό ζήτησε ο Novak από τη χώρα του και δεσμευτήκαμε, είναι υποχρέωσή μας. Η Brnabic θα μιλήσει με Αυστραλούς αξιωματούχους. Δεν είναι δίκαιο να γίνεται μ' αυτόν τον τρόπο πολιτική εκστρατεία! Οι περισσότεροι τενίστες με τις ίδιες συνθήκες είναι ελεύθεροι, ενώ ο Novak όχι", ανέφερε ο Σέρβος πρόεδρος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots