Jelena Djokovic: "Ένας νόμος που θα έπρεπε να σεβόμαστε όλοι είναι η αγάπη"

 
Jelena Djokovic: "Ένας νόμος που θα έπρεπε να σεβόμαστε όλοι είναι η αγάπη"
Φωτογραφία: Instagram (@jelenadjokovicndf)
tn team Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 - 11:06

Η Jelena Djokovic τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια για όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με τον Novak Djokovic στην Αυστραλία, με μια ανάρτησή της στα social media.

Ανήμερα των Χριστουγέννων για την οικογένεια Djokovic, ο Novak παραμένει στο ξενοδοχείο προσφύγων του Carlton, ενώ η σύζυγός του, Jelena, έγραψε για πρώτη φορά δημόσια για όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες 2 μέρες.

Όπως είπε, ένας νόμος που θα έπρεπε όλοι να σέβονται ανεξαρτήτως συνόρων, είναι η αγάπη στον άνθρωπο και η συγχώρεση, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που συμπεραστέκεται στον Novak σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η δημοσίευση της Jelena Djokovic:

"Είναι Χριστούγεννα για εμάς, όλες οι ευχές μου είναι να είναι όλοι υγιείς, χαρούμενοι, ασφαλείς, με τις οικογένειές τους. Θα θέλαμε και εμείς να ήμαστε όλοι μαζί σήμερα, αλλά η παρηγοριά μου είναι ότι τουλάχιστον είμαστε όλοι ασφαλείς. Θα μάθουμε όλοι απ' αυτή την εμπειρία.

Σας ευχαριστώ όλους απ' όλο τον κόσμο που χρησιμοποιήσατε τη φωνή σας για να στείλετε αγάπη στον σύζυγό μου. Παίρνω μια βαθιά ανάσα για να ηρεμήσω και να αναζητήσω την ευγνωμοσύνη (και την κατανόηση) σε αυτή τη στιγμή, για ό,τι συμβαίνει.

Ο μόνος νόμος που θα πρέπει να σεβόμαστε μπροστά σε κάθε σύνορο, είναι η αγάπη και ο σεβασμός για τους ανθρώπους. Η αγάπη και η συγχώρεση δεν είναι ποτέ λάθος, αλλά μια πανίσχυρη δύναμη. Σας εύχομαι να είστε όλοι καλά."

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots