Αυστραλία: Ακύρωσαν τη βίζα τενίστριας - οδηγείται στο ξενοδοχείο του Nole

 
Αυστραλία: Ακύρωσαν τη βίζα τενίστριας - οδηγείται στο ξενοδοχείο του Nole
tn team Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 - 12:02

Η Συνοριακή Αρχή της Αυστραλίας ακύρωσε τη βίζα τενίστριας που είχε μπει στη χώρα με ιατρική εξαίρεση και αγωνίστηκε ήδη σε τουρνουά. Θα οδηγηθεί στο ξενοδοχείο που έχουν και τον Novak Djokovic.

Μετά την υπόθεση του Novak Djokovic και τις διαρροές που υπήρξαν στα αυστραλιανά μέσα και υποστήριξαν πως με τα ίδια χαρτιά που προσκόμισε ο Σέρβος είχαν μπει και άλλοι παίκτες στη χώρα, η Συνοριακή Αρχή είχε αναγγείλει ότι θα εξέταζε ξανά κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις.

Απ' ότι φαίνεται μια απ' αυτές ήταν η Τσέχα τενίστρια, Renata Voracova, που μπήκε στη χώρα με ιατρική εξαίρεση και αγωνίστηκε στο 250άρι της Μελβούρνης, στο ταμπλό των διπλών (με συμπαίκτρια την Katarzyna Piter - ηττήθηκαν στον 1ο γύρο).

Η 38χρονη Τσέχα, Νο.81 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, είχε σκοπό να αγωνιστεί και στο Australian Open, όμως κατόπιν έρευνας η Συνοριακή Αρχή δεν θεωρεί πως η ιατρική της εξαίρεση είναι δικαιολογημένη κι έτσι την οδηγεί στο ίδιο ξενοδοχείο που διαμένει και ο Novak Djokovic, στο Carlton της Μελβούρνης.

Όπως αναφέρει το ABC της Αυστραλίας, η Voracova έχει ενημερωθεί πως πρέπει να αποχωρήσει από την Αυστραλία, αφού η βίζα της δεν είναι πια σε ισχύ. Φυσικά, έχει δικαίωμα να ασκήσει και εκείνη έφεση, όπως έκανε ο Djokovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots