Διαψεύδει για λάθος οδηγίες η Tennis Australia

 
Διαψεύδει για λάθος οδηγίες η Tennis Australia
tennisnews team Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 - 15:52

Μετά και τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που την εκθέτουν, η Tennis Australia διαψεύδει πως έδωσε λάθος οδηγίες στους παίκτες, σχετικά με το πως να μπουν στη χώρα ανεμβολίαστοι.

Πριν λίγες ώρες είδε το φως της δημοσιότητας ένα έγγραφο, που αποδείκνυε πως η Tennis Australia είχε ενημερωθεί από την κοινοπολιτειακή κυβέρνηση πως η πρόσφατη νόσηση με κορωνοϊό δεν συνεπάγεται με εγκεκριμένη ιατρική εξαίρεση για είσοδο στη χώρα, την ώρα που φαίνεται πως αυτό είχε μεταβιβάσει σε όλους τους παίκτες.

Με επίσημη ανακοίνωση, η ομοσπονδία δεν διαψεύδει το έγγραφο, διαψεύδει όμως τον ισχυρισμό, εξηγώντας πως οι οδηγίες αυτές που αναγράφονται στο mail που έστειλε στους παίκτες, ήταν οι οδηγίες που αναγραφόντουσαν και στην κυβερνητική ιστοσελίδα Smart Traveller, στην οποία τους είχε παραπέμψει ο Υπουργός Υγείας, Greg Hunt.

Η Tennis Australia σημείωσε ακόμα πως είχε ενημερώσει τους παίκτες για τη σημαντικότητα του εμβολιασμού, υπερασπιζόμενη τα οφέλη του.

Η υπόθεση του Novak Djokovic τείνει να εξελιχθεί σε ένα ατελείωτο πινγκ πονγκ ευθυνών, με το σημαντικότερο όλων να γίνεται γνωστό όπως όλα δείχνουν τη Δευτέρα, δηλαδή το αν θα γίνει δεκτή ή όχι η έφεση του Σέρβου και αν τελικά θα μπορέσει να μείνει στη Μελβούρνη και να αγωνιστεί στο Australian Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots