To έγγραφο που μπορεί να βάλει σε μπελάδες τον Djokovic (pics)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 - 11:36

Η αγωνία στο θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Novak Djokovic έχει πάρει παράταση για τουλάχιστον μέχρι αύριο και την ίδια ώρα οι Αυστραλοί "ξεψαχνίζουν" τα έγγραφά του, αναζητώντας για λάθη. Ένα λάθος είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα και δεν αποκλείεται να βάλει σε μπελάδες τον Σέρβο.

Συγκεκριμένα, φαίνεται στα έγγραφα που έβγαλε στη δημοσιότητα το ομοσπονδιακό δικαστήριο χθες, πως ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων είχε δηλώσει πως δεν είχε ταξιδέψει τις τελευταίες 14 ημέρες, πριν φυσικά το ταξίδι του για την Αυστραλία.

Αυτό δεν ισχύει, αφού για ακόμα μια φορά μέσα από φωτογραφίες στα social media, είχε γίνει γνωστό το ταξίδι του Nole από το Βελιγράδι στη Μαρβέγια, λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος.

Κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν πως είναι ένα θέμα που απασχολεί το Υπουργείο, που θα πάρει την τελική απόφαση για την ακύρωση ή την έγκριση της βίζας του Djokovic, πιθανότατα αύριο. Η συμπλήρωση ψευδών στοιχείων πάντως στο Travel Declaration είναι ένα σοβαρό παράπτωμα και σύμφωνα με τον νόμο μπορεί να τιμωρηθεί έως και με 12μηνη φυλάκιση!

Παρόλα αυτά, υπάρχει καθαρή υπερασπιστική γραμμή για τον Djokovic και σε αυτό το κομμάτι, αφού ο Σέρβος είχε αναφέρει σύμφωνα με τα ίδια έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο, πως τη φόρμα την είχε συμπληρώσει η Tennis Australia για εκείνον. Ωστόσο το ολίσθημα αυτό δεν αποκλείεται να είναι μια αφορμή που ενδεχομένως ψάχνουν στο Υπουργείο, αν κινείται προς την κατεύθυνση να τον απελάσει.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots