Στη σειρά του Netflix o Τσιτσιπάς (vid+pics)

 
Στη σειρά του Netflix o Τσιτσιπάς (vid+pics)
tn team Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 - 10:04

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα συμμετέχει στη νέα σειρά ντοκυμαντέρ που ετοιμάζει το Netflix, κάτι που τον χαροποιεί ιδιαίτερα, όπως δήλωσε.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη και από χθες ανακοινώθηκε και επίσημα, πως έρχεται νέα σειρά ντοκυμαντέρ στο Netflix, στα πρότυπα του "Formula 1: Drive to Survive", η οποία θα είναι αφιερωμένη στις ιστορίες των παικτών και των παικτριών του tour του τένις.

Ο Στέφανος, θα είναι μάλιστα κομμάτι αυτής της σειράς, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου στη Μελβούρνη.

"Ήμουν ο πρώτος που το έμαθα, πριν από εσάς. Είναι μεγάλο προνόμιο που θα συμμετέχω, έβλεπα την προηγούμενη σειρά τους, το Drive to Survive και αμέσως με έκανε μεγάλο fan της Formula 1. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα το φέρουν αυτό στο τένις και θα κάνουν κάτι αντίστοιχο."

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος προπονήθηκε σήμερα με τον Matteo Berrettini, για τον οποίο επίσης υπάρχει φήμη ότι θα είναι στη σειρά, μίλησε ακόμα για το πόσο σημαντικό είναι να βγουν στην επιφάνεια περισσότερες εξωαγωνιστικές ιστορίες, όπως αυτές του Νικ Κύργιου και της Naomi Osaka για τις οποίες εξέφρασε το ενδιαφέρον του.

"Είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες ιστορίες και να προβάλλονται στον κόσμο, γιατί δείχνει πως κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος. Όλοι μας αντιμετωπίζουμε προβλήματα στη ζωή. Είναι εμψυχωτικό για μένα να ακούω τέτοιες ιστορίες. Σίγουρα το τένις χρειάζεται κάτι περισσότερο από σκέτο τένις, αλλά όχι υπερβολές που θα απομακρύνουν το ενδιαφέρον. Το τένις χρειάζεται ανθρώπους που θα εκφράσουν τις απόψεις τους και θα μοιραστούν νέες ιδέες. Προσωπικά έχω πολλές ιστορίες εκτός γηπέδων που μπορώ να μοιραστώ. Έχω διαβάσει κάποιες από τις ιστορίες του Νικ Κύργιου επίσης και φυσικά της Naomi Osaka. Αυτό αναβαθμίζει το άθλημα και δίνει μια νέα προοπτική."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots