Ακόμα περιμένει για απόφαση ο Djokovic - μπήκε στο πρόγραμμα της Δευτέρας

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 - 7:26

Η ακροαματική διαδικασία της νέας έφεσης του Novak Djokovic ολοκληρώθηκε, το αποτέλεσμα όμως δεν ανακοινώθηκε ακόμα και μπορεί να μην ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα! Στο μεταξύ, βγήκε το πρόγραμμα της Δευτέρας και το όνομα του Djokovic είναι στη λίστα, με τον Σέρβο να τοποθετείται στο τελευταίο ματς της ημέρας.

Η εκδίκαση της δεύτερης έφεσης του Djokovic, ενάντια στον Υπουργό Μετανάστευσης Alex Hawke αυτή τη φορά, ολοκληρώθηκε, 5 ώρες περίπου μετά την έναρξή της.

Οι δυο πλευρές παρουσίασαν ενδελεχώς τις απόψεις τους και οι τρεις Δικαστές αποσύρθηκαν το μεσημέρι (ώρα Μελβούρνης), διακόπτοντας τη διαδικασία, ώστε να αποφασίσουν για το αποτέλεσμα.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο ένας από τους τρεις, James Allsop, θα προσπαθήσουν να πάρουν την τελική απόφαση το βράδυ της Κυριακής, δεν αποκλείεται όμως η απόφαση να καθυστερήσει έως τη Δευτέρα.

Στο μεταξύ, το πρόγραμμα του Australian Open για τη Δευτέρα καθυστέρησε να βγει σε σχέση με τον κανονικό προγραμματισμό του τουρνουά, κάτι που ενδεχομένως είχε να κάνει με την απόφαση των Δικαστών, τελικά όμως ανακοινώθηκε από τη διοργάνωση πριν από λίγο.

Ο Djokovic, όπως ήταν φυσικό, τοποθετήθηκε στον τελευταίο αγώνα της ημέρας και καλείται να αντιμετωπίσει τον Miomir Kecmanovic περίπου στις 21:00 το βράδυ ώρα Μελβούρνης (12:00 ώρα Ελλάδας) τη Δευτέρα. Όλα αυτά, ενώ η απόφαση για το αν θα κατέβει στο γήπεδο μπορεί να ανακοινωθεί από μερικές ώρες έως ένα 24ωρο πριν το ματς!

Αν η απόφαση δεν είναι αυτή που θέλει να ακούσει ο Djokovic, τότε τη θέση του στο ταμπλό μιας που έχει βγει πλέον και το πρόγραμμα, θα πάρει κάποιος lucky loser που έχασε στον 3ο προκριματικό γύρο και μεγάλος κερδισμένος της υπόθεσης θα είναι σίγουρα ο Matteo Berrettini, που θα είναι πλέον ο παίκτης που θα βρίσκεται ψηλότερα στην κατάταξη σε αυτό το τμήμα του ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots