My Social Network, με τον Στέφανο Τσιτσιπά (vid)

 
My Social Network, με τον Στέφανο Τσιτσιπά (vid)
tn team Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 - 21:57

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε στο πρότζεκτ του Eurosport "My Social Network" και μίλησε για τον Leonardo DiCaprio και την κλιματική αλλαγή, την αγαπημένη του τραγουδίστρια, τη WWF και την κωμωδία.

Στο νέο πρότζεκτ του Eurosport "My Social Network", οι προσκεκλημένοι εξηγούν γιατί ακολουθούν ορισμένα από τα προφίλ που ακολουθούν στο Instagram. Τελευταίος προσκεκλημένος ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που αναφέρθηκε στα παρακάτω προφίλ:

Τη Mary Pierce: "Είναι προπονήτρια στην ακαδημία μας. Περάσαμε λίγο χρόνο μαζί και προπονήθηκα με παίκτες στη Mouratoglou Tennis Academy. Θυμάμαι να πετυχαίνει ένα από τα καλύτερα tweener που έχω δει στη ζωή μου. Πολύ πολύ πίσω από την baseline. Έχει κατακτήσει το Roland Garros, αλλά νομίζω ήμουν πολύ νέος τότε."

Τη Shakira: "Είναι μια από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες, αγαπώ τη μουσική της από την πρώτη στιγμή που άκουσα. Δεν μπορώ να χορέψω, αλλά θα ήθελα να τη συναντήσω μια μέρα. Αγαπημένο μου τραγούδι της είναι το Gypsy."

Τον Leonardo DiCaprio: "Ακολουθώ τον Leonardo γιατί είναι πολύ ενεργός στο θέμα της κλιματικής αλλαγής. Έχει εμπλακεί πολύ με το θέμα τα τελευταία χρόνια. Θαυμάζω τη δουλειά του και τις προσπάθειές του."

Τη WWF: "Αγαπώ τα ζώα, λατρεύω να βοηθάω τα ζώα και ειδικά αυτά που απειλούνται με εξαφάνιση. Αυτός είναι ο λόγος."

Τον Bastian Schweinsteiger: "Είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής και σέβομαι πολύ τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Επίσης είναι σύζυγος μιας εκ των αγαπημένων μου τενιστριών όταν ήμουν νέος, της Ana Ivanovic."

To Comedy Central: "Λατρεύω το χιούμορ και είμαι μεγάλος fan όλων στο Comedy Central. Ακολουθώ σε άλλες πλατφόρμες κάποιους από αυτούς ξεχωριστά, όπως ο Chris Distefano, ο Gabriel Iglesias. Αυτοί είναι μερικοί από τους αγαπημένους μου."

Τον Max Verstappen: "Ο Max Verstappen είναι ένας από τους μεγαλύτερους πρωταθλητές στη Formula 1. Είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα τον δούμε να κυριαρχεί στη Formula 1. Έχουμε επίσης τον ίδιο χορηγό (Red Bull) και ήμουν πολύ τυχερός που βρέθηκα στη νίκη του πριν λίγους μήνες στο Άμπου Ντάμπι. Δεν πήγα στο πάρτι μετά, έπρεπε να κοιμηθώ νωρίς γιατί ήμουν στην περίοδο της προετοιμασίας μου τότε. Ήμουν πειθαρχημένος και έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots