Τα 6 match points που είχε σώσει η Σάκκαρη κόντρα στην Pegula (vids)

 
Τα 6 match points που είχε σώσει η Σάκκαρη κόντρα στην Pegula (vids)
tn team Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 - 19:13

Πριν από 10 μήνες περίπου είχαν συναντηθεί ξανά η Μαρία Σάκκαρη με την Jessica Pegula, σε ένα αλησμόνητο παιχνίδι και για τις δυο, αφού η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε σβήσει με πολύ εντυπωσιακό τρόπο 6 match points και πήρε τελικά τη νίκη!

Η Σάκκαρη αναμένεται να αντιμετωπίσει την Pegula αυτή την Κυριακή (23/01), για τον 4ο γύρο του Australian Open.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί τελευταία φορά τον Μάρτιο του 2021, για τη φάση των "16" του Miami Open και μετά από μια τεράστια μονομαχία 2 ωρών και 38 λεπτών, η Σάκκαρη είχε επικρατήσει της Pegula με 6-4, 2-6, 7-6 (6).

Στο αποφασιστικό σετ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά κατάφερε να σώσει 6 match points και να πάρει τελικά τη νίκη στο tie-break με 8-6! Τα 5 από αυτά μάλιστα, τα είχε σβήσει με δικά της winners, παίζοντας πολύ τολμηρό και επιθετικό τένις: δυο με backhand down-the-line και τρεις με το forehand της.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Women’s Tennis Association (@wta)

Το παιχνίδι και ειδικά τα πολύ τολμηρά backhand της, θα μείνουν αξέχαστα στη Σάκκαρη, όπως δήλωσε και σήμερα στο tennisnews.gr: "Θυμάμαι ακριβώς τι είχα κάνει. Θυμάμαι εκείνα τα backhand down-the-line. Το θυμάμαι πάρα πολύ καλά αυτό, νομίζω πως δεν θα το ξεχάσω ποτέ!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots