Ήττα στο διπλό για Λάκη και Παύλου

 
Ήττα στο διπλό για Λάκη και Παύλου
tn team Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 - 10:42

Η Μιχαέλα Λάκη και η Δήμητρα Παύλου ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στο διπλό των κοριτσιών, στον 2ο γύρο του Australian Open.

Οι δυο Ελληνίδες τενίστριες ηττήθηκαν σήμερα για τον 2ο γύρο του Australian Open από τη Ρωσίδα Ekaterina Khayrutdinova και την Καζάκα Aruzhan Sagandikova, με 6-3, 6-3, σε μια ώρα αγώνα.

Δεν μπόρεσαν να βρουν τις απαιτούμενες λύσεις Λάκη και Παύλου, που έμειναν πίσω με 2-4 στο 1ο σετ και με 1-3 στο 2ο, χωρίς να καταφέρουν να επιστρέψουν.

Θυμίζουμε πως στον 1ο γύρο του διπλού κοριτσιών, Λάκη και Παύλου κέρδισαν το Νο.4 ζευγάρι του ταμπλό, τη Φινλανδή Laura Hietaranta και την Αργεντινή Solana Sierra, με 1-6, 6-3, 10-7.

Η Παύλου, στο ντεμπούτο της σε μια Grand Slam διοργάνωση, είχε ηττηθεί στον 1ο γύρο μετά από μια καλή προσπάθεια, από τη Σέρβα Tijana Sretenovic, με 6-0, 7-6 (6).

Η Λάκη κέρδισε μέχρι στιγμής την Ελβετίδα Chelsea Fontenel με 7-6 (3), 6-0 και τη Βρετανίδα Ranah Akua Stoiber με 4-6, 6-4, 6-4 και θα παίξει αύριο στη φάση των "16" του μονού, απέναντι στην Τσέχα Dominika Salkova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots