Australian Open: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Μιχαέλα Λάκη
Μιχαέλα Λάκη Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 - 17:39

Οι ημιτελικοί των γυναικών, ο ημιτελικός των Θανάση Κοκκινάκη και Νικ Κύργιου στο διπλό, καθώς και η προσπάθεια της Μιχαέλας Λάκη στα προημιτελικά των junior, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 11ης ημέρας του Australian Open.

Οι δυο ημιτελικοί του μονού γυναικών ξεχωρίζουν από το αυριανό πρόγραμμα του Australian Open. Θα είναι η πρώτη φορά που οι ημιτελικοί των γυναικών θα γίνουν στο night session και ο πρώτος θα αρχίσει στις 10:30.

Σε αυτόν, η κορυφαία του κόσμου και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, Ashleigh Barty, θα αντιμετωπίσει την Madison Keys. Θα ακολουθήσει ο δεύτερος ημιτελικός, στον οποίο η Iga Swiatek θα αναμετρηθεί με την Danielle Collins.

Νωρίτερα, περίπου στις 05:30 το πρωί ώρα Ελλάδας, θα παίξουν για τα ημιτελικά του διπλού οι Θανάσης Κοκκινάκης και Νικ Κύργιος, που θα αντιμετωπίσουν τους Marcel Granollers και Horacio Zeballos, Νο.3 στο ταμπλό.

Στις 05:30 περίπου θα αρχίσει και ο αγώνας της Μιχαέλας Λάκη για το μονό κοριτσιών, που θα είναι ο τρίτος στο Court 5 (ο πρώτος αρχίζει στις 02:00). Στον πρώτο της προημιτελικό σε Grand Slam διοργάνωση, η Μιχαέλα θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Liv Hovde.

Οι αγώνες του Australian Open μεταδίδονται από τις συχνότητες του Eurosport και από το Eurosport Player.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (27/01):

Rod Laver Arena:
05:30 Kokkinakis/Kyrgios v. Granollers/Zeballos [3]
10:30 Ashleigh Barty [1] v. Madison Keys
12:30 Danielle Collins [27] v. Iga Swiatek [7]

Court 5:
05:30 Liv Hovde [13] v. Michaela Laki [6]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots