Εγκατέλειψε την προπόνηση του ο Djokovic (vid)

 
Εγκατέλειψε την προπόνηση του ο Djokovic (vid)
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 - 14:02

O Novak Djokovic δεν ένιωθε καλά και ολοκλήρωσε πρόωρα τη σημερινή του προπόνηση με τον Daniil Medvedev στη Rod Laver Arena.

Ο Djokovic προκάλεσε ανησυχία στους υποστηρικτές του, καθώς δεν ολοκλήρωσε τη σημερινή του προπόνηση στη Rod Laver Arena, ούτε έπαιξε με τον Medvedev, όπως είχε προγραμματιστεί.

Συγκεκριμένα, σήμερα Djokovic και Medvedev θα έπαιζαν τουλάχιστον ένα ανταγωνιστικό σετ με διαιτητή και ball kids, για το νέο πρότζεκτ της Tennis Australia, που συνδυάζει τις προπονήσεις των παικτών με σύντομους αγώνες επίδειξης 75 λεπτών στη Rod Laver Arena, στα πλαίσια της προετοιμασίας των παικτών ενόψει του Australian Open.

Ο Djokovic ωστόσο είχε κάποια ενόχληση σήμερα στο αριστερό του πόδι, ένα θέμα που τον προβλημάτισε και στην Αδελαΐδα. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Nole συνέχισε κανονικά στο τουρνουά κι έφτασε μέχρι την κατάκτηση του τίτλου στο Adelaide International, ενώ και ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ήταν τόσο σοβαρό το πρόβλημα.

Προφανώς δεν θέλει να πάρει το παραμικρό ρίσκο ενόψει του Australian Open, όπου θα διεκδικήσει τον 10ο τίτλο του και τον 22ο συνολικά σε Grand Slam διοργάνωση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots