Djokovic: "Δεν ήθελα να ρισκάρω" (vid)

 
Djokovic: "Δεν ήθελα να ρισκάρω" (vid)
tn team Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 - 17:40

Ο Novak Djokovic εξήγησε για ποιο λόγο διέκοψε τη σημερινή του προπόνηση με τον Daniil Medvedev στη Rod Laver Arena.

Μιλώντας στο 9 News της Αυστραλίας, ο Djokovic εξήγησε πως ο λόγος που εγκατέλειψε την προπόνησή του με τον Medvedev σήμερα, ήταν η ίδια ενόχληση που είχε και την προηγούμενη εβδομάδα στην Αδελαΐδα, στον αριστερό του μηρό.

Και τότε μάλιστα είχε νιώσει την ενόχληση αυτή σε αγώνα του με τον Medvedev, παίρνοντας ένα ιατρικό τάιμ άουτ. Συνέχισε ωστόσο τον αγώνα και την επόμενη μέρα έπαιξε για περισσότερο από 3 ώρες με τον Sebastian Korda στον τελικό, κατακτώντας τον τίτλο χωρίς να του βγει ξανά το πρόβλημα.

Και τότε είχε πει πως το πρόβλημα δεν ήταν σημαντικό και τώρα καθησύχασε τους θαυμαστές του με τις δηλώσεις του, εξηγώντας πως προληπτικά διέκοψε την προπόνηση και το μικρό φιλικό αγώνα που έδινε με τον Ρώσο τενίστα, προκειμένου να μην επιδεινώσει την κατάσταση ενόψει του Australian Open.

"Είναι ο μηρός, τα ίδια προβλήματα που είχα και την προηγούμενη εβδομάδα στην Αδελαΐδα. Απλά το ένιωσα λίγο σφικτό και δεν ήθελα να ρισκάρω να επιδεινώσω την κατάσταση. Παίξαμε ένα σετ, του ζήτησα συγγνώμη και εκείνος έδειξε κατανόηση. Απλά ήθελα να αποφύγω κάποιον μεγαλύτερο φόβο πριν από το τουρνουά", είπε συγκεκριμένα ο Djokovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots