Προπονήθηκε ο Djokovic: "Όλα καλά, τα λέμε αύριο" (vid+pics)

 
Προπονήθηκε ο Djokovic: "Όλα καλά, τα λέμε αύριο" (vid+pics)
tn team Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 - 14:04

Ο Novak Djokovic τελικά βγήκε στο court για να προπονηθεί έστω και καθυστερημένα και έδωσε το μήνυμα πως είναι εντάξει ενόψει της αυριανής του αναμέτρησης στο Australian Open.

Με τη δεύτερη διαδοχική ακύρωση προπόνησης, ο Novak Djokovic είχε ανησυχήσει τους φιλάθλους του, ωστόσο τελικά σήμερα δεν επρόκειτο για ακύρωση, αλλά για αναβολή.

Όπως εξηγεί και ο Σέρβος δημοσιογράφος Sasa Ozmo, που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του Nole, αρχικά είχε διαδοθεί από τους διοργανωτές η είδηση για την ακύρωση της προπόνησης του Djokovic, τελικά όμως ο 9 φορές πρωταθλητής του Australian Open απλά τη μετέφερε πιο αργά και βγήκε στο court περίπου 2 ώρες αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό της.

Προπονήθηκε με τέιπ στο αριστερό πόδι, όπου έχει το θέμα με τον μηρό, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ευχαρίστησε τον κόσμο που ήταν εκεί και έδωσε θετικό μήνυμα, λέγοντας: "Σας ευχαριστώ που ήρθατε. Όλα είναι εντάξει, θα σας δω στον αγώνα".

Θυμίζουμε πως ο Djokovic αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στο Australian Open την Τρίτη, στις 11:30 περίπου ώρα Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας τον Roberto Carballes Baena στη Rod Laver Arena.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots