Δεν ανησύχησε ο Medvedev (vid)

 
Δεν ανησύχησε ο Medvedev (vid)
tn team Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 13:03

Ο Daniil Medvedev βρήκε αντίσταση μόνο στο 1ο σετ της αναμέτρησής του με τον John Millman και έφτασε σε μια άνετη επικράτηση επί του Αυστραλού, για να συνεχίσει στον 3ο γύρο του Australian Open.

Συνεχίζει την πορεία του στη Μελβούρνη ο Daniil Medvedev, ο οποίος επιβλήθηκε του John Millman με 7-5, 6-2, 6-2 έπειτα από 2 ώρες και 19 λεπτά αγώνα στη Margaret Court Arena.

Ο Medvedev δεν ανησύχησε απέναντι στον πολύ έμπειρο Αυστραλό, τελειώνοντας το ματς με 10 άσους, 33 winners και 32 αβίαστα λάθη. Αν και έχασε 3 φορές το σερβίς του ο Ρώσος πρωταθλητής -όλες στο 1ο σετ- εκμεταλλεύτηκε τα 8 από τα 13 break points που είχε ο ίδιος και έφτασε εύκολα στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στο 1ο σετ ο Medvedev προηγήθηκε 3 φορές με break, στο 1-0, στο 2-1 και στο 5-4, κι όμως χρειάστηκε και 4ο break για να φτάσει στην κατάκτησή του. Στο 10ο game έχασε και set point στο σερβίς του ο Medvedev, στο 5-4, 40-30, με τον Millman να ισοφαρίζει σε 5-5. Όπως έγινε και τις προηγούμενες φορές που ο Αυστραλός έκανε break, o Medvedev δεν άργησε να ανακτήσει τον έλεγχο και τελικά πήρε το σετ με 7-5.

Πιο απλά ήταν τα πράγματα στη συνέχεια για τον περσινό φιναλίστ της Μελβούρνης, που "έσπασε" άλλες 4 φορές το σερβίς του Millman, από 2 σε κάθε σετ, ενώ δεν κινδύνεψε σε κανένα άλλο service game του. Χρειάστηκε το 4ο match point του, αλλά ολοκλήρωσε την αποστολή του ο Medvedev, έπειτα από 2 ώρες και 19 λεπτά αγώνα.

Στον 3ο γύρο του αυστραλιανού Grand Slam, όπου ηττήθηκε σε δυο συνεχόμενους τελικούς, ο Medvedev θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Sebastian Korda και Yosuke Watanuki, με τον Αμερικανό να είναι το μεγάλο φαβορί.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots