Η κατάρα του Netflix συνεχίζεται: Έξω και η Jabeur!

 
Η κατάρα του Netflix συνεχίζεται: Έξω και η Jabeur!
© Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 - 16:14

Μόνο 3 από τους 9 πρωταγωνιστές του 1ου κύκλου της σειράς του Netflix "Break Point" θα είναι στον 3ο γύρο του Australian Open, με τη λεγόμενη "κατάρα του Netflix" να "χτυπά" και την Ons Jabeur!

Η Jabeur, Νο.2 στο ταμπλό του αυστραλιανού Grand Slam, ηττήθηκε από τη Marketa Vondrousova με 6-1, 5-7, 6-1 κι έτσι έμεινε και αυτή εκτός 3ου γύρου στη Μελβούρνη.

Η Vondrousova, φιναλίστ στο Roland Garros του 2019, όποτε είναι υγιής αποτελεί απειλή για όλες τις παίκτριες και το απέδειξε ξανά αυτό σήμερα, κάνοντας ένα πολύ καλό ματς.

Εξασφάλισε ταυτόχρονα με τη νίκη της και την παρουσία μιας Τσέχας τουλάχιστον στον 4ο γύρο, αφού το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τη 17χρονη συμπατριώτισσά της, Linda Fruhvirtova, που νωρίτερα σήμερα κέρδισε την Kimberly Birrell με 6-3, 6-2.

Από τους 9 πρωταγωνιστές της σειράς του Netflix "Break Point", της οποίας τα πρώτα επεισόδια κυκλοφόρησαν στην πλατφόρμα την προηγούμενη εβδομάδα, μόνο η Μαρία Σάκκαρη, o Felix Auger-Aliassime και ο Θανάσης Κοκκινάκης παραμένουν στα ταμπλό του Australian Open, με τους Νικ Κύργιο, Matteo Berrettini, Paula Badosa, Taylor Fritz, Casper Ruud, Ajla Tomljanovic και Jabeur, να μένουν εκτός, είτε επειδή αποσύρθηκαν πριν αρχίσει το τουρνουά, είτε επειδή αποκλείστηκαν πρόωρα.

Τα υπόλοιπα μεγάλα φαβορί της ημέρας πάντως προχώρησαν στον 3ο γύρο στο γυναικείο ταμπλό. Η Aryna Sabalenka επιβλήθηκε της Shelby Rogers με 6-3, 6-1, ενώ η Belinda Bencic παρότι βρήκε σθεναρή αντίσταση στο 1ο σετ, κέρδισε την Claire Liu με 7-6 (3), 6-3. Σκούρα τα βρήκε και η Caroline Garcia, που όμως στα κρίσιμα σημεία ήταν καλύτερη και επικράτησε της Leylah Fernandez με 7-6 (5), 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots