Εντυπωσιάζει η Sabalenka, επόμενη η Bencic (vids)

 
Εντυπωσιάζει η Sabalenka, επόμενη η Bencic (vids)
© Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 - 7:35

H Aryna Sabalenka συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στη Μελβούρνη, ωστόσο στον 4ο γύρο θα έρθει αντιμέτωπη με την πολύ φορμαρισμένη Belinda Bencic.

H Sabalenka πραγματοποίησε μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση στο φετινό Australian Open, για να επιβληθεί της Elise Mertens με 6-2, 6-3 σε 74 λεπτά παιχνιδιού.

Μέχρι στιγμής η Sabalenka είναι δίχως αμφιβολία μια από τις παίκτριες που παίζουν το καλύτερο τένις στη Μελβούρνη, ενώ παραμένει αήττητη στο 2023, φτάνοντας σήμερα τις 7 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Στον 4ο γύρο ωστόσο μια πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει την 24χρονη Λευκορωσίδα, που θα διεκδικήσει την 1η της πρόκριση στα προημιτελικά της Μελβούρνης.

Για να τα καταφέρει, θα πρέπει να περάσει από την επίσης πολύ φορμαρισμένη Belinda Bencic, που κέρδισε σήμερα την Camila Giorgi με 6-2, 7-5 και πανηγύρισε την 8η διαδοχική νίκη της στην Αυστραλία! Μόνο μια φορά έχει χάσει σε 10 αναμετρήσεις στη σεζόν η 25χρονη Ελβετίδα και ήταν σε ένα πολύ κλειστό ματς με την Iga Swiatek στο United Cup.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται και η Donna Vekic, η οποία συνέτριψε τη Nuria Parrizas Diaz με 6-2, 6-2 σε 64 λεπτά και προκρίθηκε για 2η φορά στην καριέρα της στη 16άδα του Australian Open. Εκεί θα αντιμετωπίσει μια Τσέχα, είτε τη 17χρονη Linda Fruhvirtova, είτε τη Marketa Vondrousova.

Τέλος, η Karolina Pliskova έκανε επίσης πολύ καλό αγώνα και "καθάρισε" τη Varvara Gracheva με 6-4, 6-2 σε 77 λεπτά, για να κλείσει ραντεβού στη φάση των "16" με την Κινέζα Shuai Zhang, που απέκλεισε την προερχόμενη από τα προκριματικά Katie Volynets, με 6-3, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots