Djokovic: "Σήμερα δεν ένιωθα τίποτα" (vid)

 
Djokovic: "Σήμερα δεν ένιωθα τίποτα" (vid)
tn team Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 - 13:00

Μετά την εντυπωσιακή νίκη του επί του Alex De Minaur, ο Novak Djokovic είπε πως σήμερα δεν ένιωθε καθόλου πόνο στο πόδι του, ενώ "προειδοποίησε" πως έχει ακόμα πολλά χρόνια μπροστά του!

Ο Djokovic επιβεβαίωσε την εικόνα που έδειξε στο γήπεδο, πως δεν είχε καθόλου ενοχλήσεις σήμερα στον αριστερό του μηρό, που τις τελευταίες εβδομάδες τον ταλαιπώρησε και τον περιόρισε σε κάποιους αγώνες του και στη Μελβούρνη.

"Απόψε δεν ένιωσα τίποτα. Ευχαριστώ την ιατρική μου ομάδα, ευχαριστώ τον Θεό. Δεν θέλω να πανηγυρίσω πρόωρα, γιατί ξέρω πως μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένος με την κίνησή μου και με τα χτυπήματά μου σήμερα", είπε o Djokovic στον Jim Courier, αμέσως μετά την συντριπτική νίκη του επί του De Minaur στη Rod Laver Arena.

Ο Courier τον ρώτησε και... γιατί, κέρδισε με τόσο επιβλητικό τρόπο τον Αυστραλό: "Δεν μπορώ να πω πως λυπάμαι που δεν είδατε έναν μεγαλύτερο αγώνα σήμερα... χαίρομαι που κέρδισα στα 3 σετ, ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Έμεινα συγκεντρωμένος σε όλο το ματς, γιατί ένα παιχνίδι τένις μπορεί να αλλάξει από έναν μόνο πόντο."

Ο Djokovic είπε ακόμα πως σκοπεύει να μείνει πολλά χρόνια στο tour, λέγοντας χαριτολογώντας πως θα ήθελε να επιστρέψει στη Μελβούρνη για να παίξει διπλό με τον γιο του Stefan, που είναι μόλις 8 ετών! Βέβαια, τίποτα δεν είναι απίθανο γι' αυτόν τον άνθρωπο.

Κλείνοντας, έκανε κι ένα σχόλιο για τον επόμενο αντίπαλό του, Andrey Rublev: "Είναι ένας σταθερός παίκτης Top 5 και Top 10 τα τελευταία χρόνια. Έχει μια απίθανη φλόγα στο forehand του και στο σερβίς."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots