Δεν θα είναι στον ημιτελικό ο πατέρας του Djokovic

 
Srdjan Djokovic
Srdjan Djokovic © Zorana Jevtic/Reuters
tn team Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 - 10:06

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το περιστατικό με τους υποστηρικτές του Πούτιν, ο πατέρας του Novak Djokovic, Srdjan, ανακοίνωσε πως δεν είχε καμία πρόθεση να μπλεχτεί σε όλο αυτό και πως δεν θα είναι στη Rod Laver Arena για τον ημιτελικό.

Ο Srdjan Djokovic προκάλεσε σκάνδαλο χθες, καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και βίντεο από τους προχθεσινούς πανηγυρισμούς του για τη νίκη του Djokovic, όπου φαίνεται να βρίσκεται μαζί με Ρώσους φιλάθλους, που φώναζαν συνθήματα υπέρ της Ρωσίας και έφεραν ακόμα και σύμβολα υπέρ της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Το περισταστικό πήρε μεγάλη έκταση και ακόμα και η διοργάνωση έβγαλε ανακοίνωση, μιας και τέτοια σύμβολα, ακόμα και οι σημαίες της Ρωσίες, είναι απαγορευμένα στους χώρους του Melbourne Park.

Ο πατέρας του Novak, υποστήριξε σε σημερινή του ανακοίνωση πως δεν είχε καμία πρόθεση να μπλεχτεί σε όλο αυτό και απλά πανηγύριζε μαζί με τους Σέρβους φιλάθλους, που ήταν σε πολύ κοντινό χώρο. Επιπλέον, ενημέρωσε πως δεν θα είναι σήμερα στη Rod Laver Arena, για τον ημιτελικό του γιου του.

"Είμαι εδώ μόνο για να υποστηρίξω τον γιο μου, δεν είχα πρόθεση να προκαλέσω τόσα πρωτοσέλιδα και αναστάτωση. Ήμουν έξω με θαυμαστές του Novak, όπως και σε κάθε άλλο παιχνίδι, για να πανηγυρίσω τις νίκες του και να φωτογραφηθώ μαζί τους. Δεν είχα πρόθεση να μπλεχτώ σε όλο αυτό. Η οικογένειά μου έζησε τον τρόμο του πολέμου και εύχεται μόνο ειρήνη. Για να μην υπάρξει αναστάτωση για τον γιο μου ή τον άλλον παίκτη στον σημερινό ημιτελικό, αποφάσισα να δω τον αγώνα από το σπίτι. Εύχομαι να γίνει ένα σπουδαίο ματς και θα στηρίζω τον γιο μου, όπως πάντα", αναφέρει στη δήλωσή του ο Srdjan Djokovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots