Ρεκόρ προσέλευσης στο Melbourne Park!

 
Ρεκόρ προσέλευσης στο Melbourne Park!
tn team Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 - 13:18

Περισσότεροι από 45 χιλιάδες φίλοι του τένις βρέθηκαν στο Melbourne Park σήμερα, σημειώνοντας νέο ρεκόρ προσέλευσης για την Κυριακή του τελικού των ανδρών, στην ιστορία της διοργάνωσης!

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από το Australian Open, 45.832 φίλοι του τένις πέρασαν σήμερα τις πύλες του Melbourne Park, σημειώνοντας νέο ρεκόρ προσέλευσης για τη διοργάνωση, για την τελευταία μέρα του τουρνουά.

Το προηγούμενο ρεκόρ είχε γίνει πριν από 2 χρόνια, πριν ακόμα το τουρνουά επηρεαστεί από την πανδημία, με το πολύ μικρότερο αριθμό -συγκριτικά- των 31.020 φιλάθλων.

Να σημειωθεί πως σήμερα εκτός από τον τελικό των ανδρών, μεταξύ του Djokovic και του Τσιτσιπά, έγινε και ο τελικός του διπλού γυναικών, όπου αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες οι Barbora Krejcikova και Katerina Siniakova.

Εκτός απ' ότι πολλοί ηταν εκείνοι που είχαν εισιτήριο μόνο για το ένα από τα δυο παιχνίδια, πολλοί ήταν και εκείνοι που δεν είχαν καν πρόσβαση στη Rod Laver Arena, χωρητικότητας 15.000 θεατών, αλλά πήγαν στο Melbourne Park σήμερα για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια στις γιγαντοοθόνες και να βιώσουν την ατμόσφαιρα των τελικών.

Τέλος, με τον σημερινό αριθμό, το τουρνουά ανακοίνωσε πως έφτασε τον αριθμό ρεκόρ των 839.192 επισκεπτών συνολικά γι' αυτές τις 2 εβδομάδες, ενώ αν προστεθεί σε αυτόν και η εβδομάδα των προκριματικών, τότε ξεπερνά τους 900 χιλιάδες επισκέφτες (902.312)!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots