Τσιτσιπάς: "Novak, είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Novak, είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών" (vid)
tn team Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 - 14:12

Δυνατά λόγια από τον Στέφανο Τσιτσιπά, στην απονομή του Australian Open.

"Novak, δεν ξέρω τι να πω, όλα αυτά που έχεις πετύχει μέχρι στιγμής μιλούν από μόνα τους! Συγχαρητήρια! Όχι μόνο σε σένα, αλλά και επειδή έχεις μια τόσο υποστηρικτική οικογένεια", είπε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

"Είναι παρόμοιος ο τρόπος που μεγαλώσαμε γύρω από το τένις και είναι ένα απίστευτο ταξίδι για σένα. Θαυμάζω όλα όσα έχεις πετύχει σ' αυτό το άθλημα, με κάνουν καλύτερο παίκτη όταν βρίσκομαι στο court και σε ευχαριστώ γι' αυτό.

"Είχα το προνόμιο να παίξω πολλούς δύσκολους αγώνες υψηλής έντασης, αλλά θα ήθελα να πω για μια ακόμα φορά πως ο Novak βγάζει τον καλύτερο εαυτό μου σ' αυτά τα ματς. Δουλεύω όλη μου τη ζωή γι' αυτό", πρόσθεσε ο 24χρονος Έλληνας τενίστας.

Στη συνέχεια, ο Στεφ το σκέφτηκε λίγο και κατέληξε πως ο Novak μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή τη στιγμή ο καλύτερος τενίστας στην ιστορία: "Είναι ένας από τους καλύτερους στο άθλημά μας... είναι ο καλύτερος που έχει πιάσει ρακέτα στα χέρια του! Θέλω να σε ευχαριστήσω που έχεις ωθήσει τόσο πολύ το άθλημά μας, που ωθείς κάθε παίκτη να γίνει καλύτερος, ωθείς κάθε έναν που εμπλέκεται μ' αυτό το άθλημα στα όριά του."

Κλείνοντας, ο Στεφ ευχαρίστησε την ομάδα του και φυσικά τους Έλληνες φιλάθλους: "Δεν είναι εύκολο, ήταν ένας ακόμα τελικός σε Grand Slam, όμως πάντα θέλω να επιστρέφω πίσω στο court και να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που είναι σ' αυτό το ταξίδι μαζί μου και έχουμε χτίσει πολλά μαζί. Είμαι χαρούμενος που έχω ένα γκρουπ ανθρώπων γύρω μου που με στηρίζει, που δημιουργεί φιλοδοξίες μαζί μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους Έλληνες φιλάθλους, γιατί με κάνουν να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου όποτε βρίσκομαι εδώ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots