Djokovic: "Θέμα χρόνου να κερδίσει Grand Slam o Τσιτσιπάς" (vid)

 
Djokovic: "Θέμα χρόνου να κερδίσει Grand Slam o Τσιτσιπάς" (vid)
tn team Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 - 10:45

Ανάμεσα στα πολλά που είπε στη σειρά συνεντεύξεων που έδωσε μετά την κατάκτηση του Australian Open, εξέφρασε και την πεποίθησή του πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι μελλοντικός πρωταθλητής Grand Slam.

"Είναι θέμα χρόνου να κερδίσει Grand Slam ο Στεφ, σίγουρα θα τα καταφέρει", είπε χαρακτηριστικά ο Djokovic, όταν ρωτήθηκε το βράδυ της Κυριακής από το πάνελ του Channel 9 της Αυστραλίας, ποιοι παίκτες από τις νεότερες γενιές πιστεύει ότι θα είναι οι μελλοντικοί πρωταθλητές Grand Slam.

"Σίγουρα εγώ και ο Rafa θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε τους νεότερους από το να κερδίσουν Slams για λίγο καιρό ακόμα!" συνέχισε ο Σέρβος.

"Αλλά είναι αναπόφευκτο. Υπάρχουν ακόμα ο (Carlos) Alcaraz, o (Jannik) Sinner, o Felix (Auger-Aliassime), είναι πολύ δυνατοί και θα μας κερδίσουν σε διαφορετικά τουρνουά, σε διαφορετικές επιφάνειες σε όλο τον κόσμο. Το τένις είναι σε καλά χέρια", συμπλήρωσε ο κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων και 10 φορές πρωταθλητής στο Australian Open.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Djokovic αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό GOAT και αν αποδέχεται αυτόν τον τίτλο, στον τραυματισμό του και στην αμφισβήτηση που δέχτηκε από μερίδα κοινού, καθώς και στο αγωνιστικό του πρόγραμμα μετά την Αυστραλία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots