Ήττα για τα αδέρφια Τσιτσιπά στο διπλό

 
Ήττα για τα αδέρφια Τσιτσιπά στο διπλό
tn team Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 - 5:52

Πλήρωσαν τις πολλές χαμένες ευκαιρίες τους οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς, που γνώρισαν την ήττα από τους Daniel Altmaier και Miguel Angel Reyes-Varela και δεν θα συνεχίσουν την πορεία τους στο Australian Open.

Μετά από 1 ώρα και 35 λεπτά παιχνιδιού στο Court 6 του Melbourne Park, o Altmaier και ο Reyes-Varela πήραν τη νίκη απέναντι στα αδέρφια Τσιτσιπά με 7-5 ,7-5.

Οι Altmaier και Reyes-Varela κατάφεραν αμφότεροι να προστατεύσουν τα σερβίς τους σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ έκαναν από ένα break σε κάθε σετ, και τα δυο στο σερβίς του Πέτρου και στο ίδιο σημείο, το 11ο game, για να προηγηθούν και στα 2 σετ με 6-5.

Ο Πέτρος και ο Στέφανος από την πλευρά τους είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες για να κάνουν break, κάτι που τους στοίχισε. Στο 1ο σετ είχαν διπλό break point στο 4ο game, στο 1-2, 15-40, καθώς και 4 χαμένα set points για το 6-4 στο 10ο game, όταν και πάλι είχαν προηγηθεί με 15-40!

Δεν αξιοποίησαν κανένα από τα 6 break points τους και οι Altmaier και Reyes-Varela έκαναν το μοναδικό break στο 11ο game, για να σώσουν αργότερα ακόμα ένα break point, στο 6-5, 30-40!

Και στο 2ο σετ είχαν πρώτοι break point Πέτρος και Στέφανος, στο 2ο game για το 2-0, έχασαν όμως και αυτή, την 8η συνολικά ευκαιρία τους στο παιχνίδι. Οι Altmaier και Reyes-Varela έκαναν ξανά το break στο 11ο game και τελικά έκλεισαν το παιχνίδι στο 12ο, με ένα άνετο κράτημα σερβίς του τελευταίου.

Στον 2ο γύρο του αυστραλιανού Grand Slam, Altmaier και Reyes-Varela θα αντιμετωπίσουν είτε τους Νο.3 του ταμπλό, Rajeev Ram και Joe Salisbury, είτε τους Marcelo Melo και Matwe Middelkoop.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots