Νέα ανατροπή και 8άδα η Krejcikova (vid)

 
Νέα ανατροπή και 8άδα η Krejcikova (vid)
tn team Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 - 10:49

Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι και 3ο συνολικά στο τουρνουά η Barbora Krejcikova επέστρεψε από σετ πίσω και απέκλεισε τη 16χρονη Mirra Andreeva από τον 4ο γύρο του Australian Open.

Για 2η φορά, μετά το 2022, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open η Barbora Krejcikova, η οποία επικράτησε της Mirra Andreeva με 4-6, 6-3, 6-2.

Η 28χρονη Τσέχα, η οποία 2 χρόνια είχε να προκριθεί σε προημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης, ανέβασε πολύ το επίπεδό της μετά το χαμένο 1ο σετ, στο οποίο ήταν μπροστά με 4-3 αλλά έχασε 3 συνεχόμενα games.

Στα 2 επόμενα σετ μείωσε κατά πολύ τα λάθη της, έχοντας λιγότερα από όσα έκανε μόνο στο 1ο σετ, ενώ κυριάρχησε στα ράλι και ήταν πολύ πιο επιθετική. Σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες ολοκλήρωσε την ανατροπή, που ήταν η 3η στο τουρνουά, αφού με τον ίδιο τρόπο κέρδισε τη Mai Hontama στον 1ο γύρο και την Storm Hunter στον 3ο γύρο.

Στα προημιτελικά του Australian Open, η Krejcikova θα αντιμετωπίσει ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για τον τίτλο και την περσινή πρωταθλήτρια, Aryna Sabalenka, η οποία διαγράφει μια πολύ διαφορετική πορεία από εκείνη, έχοντας χάσει όλα και όλα 11 games στο τουρνουά και έχοντας μείνει στο court 4 ώρες και 2 λεπτά, σε 4 αγώνες!

Η 16χρονη Andreeva, η οποία για 2η φορά ήταν στη 16άδα ενός Slam, θα ανεβεί στη χειρότερη για εκείνη περίπτωση στο Νο.34 του κόσμου, βελτιώνοντας κατά 12 θέσεις το σημερινό της career high.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots