Έρευνα για τον Djokovic και στην Ισπανία!

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 - 0:32

Ο Novak Djokovic ερευνάται τώρα και από τις ισπανικές αρχές, για το αν είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα όταν ταξίδεψε από το Βελιγράδι στη Μαρβέγια. Από τον Σεπτέμβριο, η Ισπανια δεν επιτρέπει την είσοδο σε ανεμβολίαστους ταξιδιώτες από τη Σερβία.

Σε νέους μπελάδες ενδέχεται να βρεθεί ο Novak Djokovic, σύμφωνα τουλάχιστον με το δημοσίευμα του cope.es, που υποστηρίζει πως τώρα και οι ισπανικές αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου.

Ο Nole ταξίδεψε την τελευταία εβδομάδα του 2021 από το Βελιγράδι στη Μαρβέγια, όπου επίσης έχει σπίτι και περνάει αρκετές εβδομάδες το χρόνο.

Με την υπόθεση που άνοιξαν οι αυστραλιανές αρχές και την περιπέτεια των τελευταίων ημερών, ο Djokovic αναγκάστηκε να δώσει στη δημοσιότητα πάρα πολλές πληροφορίες, όπως το ότι δεν έχει εμβολιαστεί και το ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό τη 16η Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την ισπανική νομοθεσία, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, δεν επιτρέπονται ταξιδιώτες από τη Σερβία που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Όπως συμβαίνει και με την Αυστραλία, είναι απαραίτητο να έχουν ιατρική εξαίρεση για να εισέλθουν στη χώρα.

Από τις δημόσιες εμφανίσεις και τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στα social media, είναι σίγουρο πως ο Djokovic βρισκόταν στο Βελιγράδι από τις 14 έως τις 25 Δεκεμβρίου. Στις 31 Δεκεμβρίου εθεάθη στη Μαρβέγια να προπονείται στο Puente Romano, ενώ στο ίδιο club προπονήθηκε και στις 2 και 3 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της COPE, εξετάζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών της Ισπανίας πως ο Djokovic πέρασε τον έλεγχο και εισήλθε στη χώρα και αν είχε τα απαραίτητα έγγραφα όταν το έκανε.

Θυμίζουμε πως σήμερα αναμένεται η τελική απόφαση από τον Υπουργό Μετανάστευσης Alex Hawke, για το αν θα μπορέσει ο Djokovic να παραμείνει στην Αυστραλία και να αγωνιστεί στο Australian Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots