Έστειλε το δικό του μήνυμα ο Τσιτσιπάς λίγο πριν το United Cup (pic)

 
Έστειλε το δικό του μήνυμα ο Τσιτσιπάς λίγο πριν το United Cup (pic)
© Match'z Sports Tunisie
tn team Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 - 12:38

Στις 29 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί για 1η φορά το τουρνουά εθνικών ομάδων "United Cup", το οποίο διοργανώνεται από κοινού μεταξύ των ATP και WTA, σε διάφορες πόλεις τις Αυστραλίας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε το δικό του μήνυμα λίγο πριν τη συμμετοχή της χώρας μας στην διοργάνωση.

Από τις 29 μέχρι τις 8 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί το united Cup, με τη συμμετοχή και τις χώρας μας. 18 χώρες θα λάβουν συμμετοχή, με το συνολικό prize money να είναι στα 15 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε το δικό του μήνυμα μια εβδομάδα πριν την έναρξη της διοργάνωσης:

Είναι ωραίο να ακούω ότι είσαι γεμάτοι και έτοιμοι να υποστηρίξετε την Ελλάδα στο United Cup! Αυτό είναι σημαντικό τουρνουά όπου αγωνίζονται οι καλύτεροι παίχτες στον κόσμο, είμαι σίγουρος πως θα είναι μια συναρπαστική και ανταγωνιστική διοργάνωση.

Ως φίλαθλοι, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε την ομάδας που υποστηρίζεται:

  • Φορέστε τα χρώματα και τις εμφανίσεις τις ομάδας που υποστηρίζεται. Αυτό θα βοηθήσει στη δημιουργία και αίσθηση της ενότητας και τις αλληλεγγύης μεταξύ των φιλάθλων και των παικτών.
  • Εμψυχώστε την ομάδας που υποστηρίζεται στους αγώνες. Είτε με την παρουσίας σας στο γήπεδο, είτε από το σπίτι. Φροντίστε να δείξετε την υποστήριξη σας και να ενθαρρύνετε την ομάδας σας.
  • Μοιραστείτε την υποστήριξη σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας hastags, και μοιράζοντας ενημερώσεις και φωτογραφίες για την ομάδα που υποστηρίζεται, έτσι ώστε να βοηθήσετε στην διάδοση της είδησης.

Γενικά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να παραμείνετε θετικοί και να πιστέψετε στην ομάδα σας. Με την δικιά σας υποστήριξη και ενθάρρυνση, θα μπορέσουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και ελπίζουμε να φέρουμε στο σπίτι μια νίκη για την Ελλάδα!

Η εθνική μας ομάδα θα αποτελείται από τους, Στέφανο Τσιτσιπά, Μαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Μιχάλη Περβολαράκη, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Στέφανος Σακελλαρίδης, Σαπφώ Σακελλαρίδη και Πέτρο Τσιτσιπά.

Η χώρας μας έχει κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με την Βουλγαρία και το Βέλγιο, ενώ οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν 29-30 Δεκεμβρίου και 2-3 Ιανουαρίου, αντίστοιχα. Η έδρα του ομίλου που συμμετέχει η Ελλάδα είναι στο RAC Arena στη πόλη Πέρθ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots