Απόστολος Τσιτσιπάς: "Αποφασισμένοι να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη"

 
Απόστολος Τσιτσιπάς: "Αποφασισμένοι να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη"
tn team Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 - 13:13

Μετράμε αντίστροφα για το United Cup και ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας, Απόστολος Τσιτσιπάς, έστειλε το μήνυμά του ενόψει της σπουδαίας διοργάνωσης.


Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Απόστολος Τσιτσιπάς: 

"Κυρίες και κύριοι,

με τιμή θα σταθώ μπροστά σας σήμερα για να ανακοινώσω ότι η ομάδα της Ελλάδας θα εκπροσωπήσει με υπερηφάνεια τη χώρα μας στο United Cup 2022.

Για όσους μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με το United Cup, είναι ένα διάσημο διεθνές τουρνουά τένις που συγκεντρώνει μερικές από τις καλύτερες ομάδες από όλο τον κόσμο.

Φέτος, είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να ανταγωνιστούμε μερικές από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο και να δείξουμε στον κόσμο από τι είναι φτιαγμένη η ομάδα της Ελλάδας.

Αλλά δεν αγωνιζόμαστε μόνο για τον εαυτό μας. Αγωνιζόμαστε για τη χώρα μας, για τις οικογένειές μας, και για όλους όσους μας έχουν υποστηρίξει στο ταξίδι μας. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη και να φέρουμε στη χώρα το τρόπαιο.

Ξέρω ότι ο δρόμος προς τη νίκη δεν θα είναι εύκολος, αλλά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ικανότητα και την αποφασιστικότητα των παικτών μας. Δούλεψαν σκληρά για να φτάσουν σε αυτό το σημείο και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τα δώσουν όλα στον αγώνα.

Οπότε ας συναντηθούμε όλοι και ας υποστηρίξουμε την ομάδα μας που συμμετέχει το United Cup 2022. Μαζί, μπορούμε να γράψουμε ιστορία και να φέρουμε στη χώρα μας το χρυσό."

Θυμίζουμε πως το United Cup ξεκινάει την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και η Ελλάδα θα είναι μια από τις ομάδες που θα αγωνιστούν στην πρεμιέρα, ενάντια στη Βουλγαρία.

Συγκεκριμένα στις 29 Δεκεμβρίου η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει την Isabella Shinikova και ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον Grigor Dimitrov, ενώ στις 30 Δεκεμβρίου η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη Viktoriya Tomova και ο Μιχάλης Περβολαράκης τον Dimitar Zuzmanov, ενώ την ίδια μέρα οι αγώνες θα ολοκληρωθούν με το μικτό διπλό.

Το διήμερο 2 και 3 Ιανουαρίου, η Ελλάδα θα δώσει και τον άλλο της αγώνα για τη φάση των ομίλων, ενάντια στο Βέλγιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ελλάδας στο United Cup

Εκτός από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Μιχάλη Περβολαράκη, την ελληνική ομάδα θα απαρτίζουν και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, ο Πέτρος Τσιτσιπάς, η Σαπφώ Σακελλαρίδη και ο Στέφανος Σακελλαρίδης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots