Ήττα για Παπαμιχαήλ, προβάδισμα για την Κροατία

 
Ήττα για Παπαμιχαήλ, προβάδισμα για την Κροατία
© Roy Sport Photography
tn team Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 - 7:51

H Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν μπόρεσε να τα βάλει με την εξαιρετική Donna Vekic και η Κροατία πήρε τον πρώτο πόντο στο tie με την Ελλάδα για τον τελικό του Περθ στο United Cup.

Η Vekic, η οποία βρίσκεται στο Νο.67 του κόσμου αλλά η ποιότητα του παιχνιδιού της είναι αντάξια των κορυφαίων, επικράτησε με 6-2, 6-0 σε κάτι περισσότερο από μια ώρα της Παπαμιχαήλ και έδωσε τον πρώτο πόντο στην ομάδα της.

Η Παπαμιχαήλ από το πρώτο λεπτό του παιχνδιού πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, επιστρέφοντας από το 0-40 και σβήνοντας 4 break points, για να κερδίσει το 1ο game. Αργότερα ωστόσο η Κροάτισσα πρωταθλήτρια έκανε break στο 3ο (2-1) και στο 7ο game (5-2), για να πάρει το σετ με 6-2.

Στο 2ο σετ τα πράγματα ήταν ακόμα πιο απλά για την Vekic, που κέρδισε 6 games στη σειρά και έκανε το bagel, βγάζοντας τελείως εκτός ρυθμού την Παπαμιχαήλ.

Η σειρά έχει ακόμα πολύ δρόμο και στο δεύτερο παιχνίδι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Borna Coric. Θυμίζουμε πως στα ημιτελικά του United Cup θα προκριθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες, ενώ θα προκριθεί και η καλύτερη ηττημένη των σημερινών τελικών πόλεων, βάσει όλων των αποτελεσμάτων του τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots