Μαθαίνουν αντιπάλους Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

 
Gael Monfils
Gael Monfils © Jared Wickerham / BNP Paribas Open
tn team Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 - 11:42

Σήμερα θα μάθουν τους αντιπάλους τους στις πρεμιέρες τους στο Indian Wells ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας, με τις πρώτες αναμετρήσεις για τα κύρια ταμπλό.

Στο τρίτο παιχνίδι του Stadium 1 του Indian Wells Tennis Garden, γύρω στη 01:00 τα μεσάνυκτα στην Ελλάδα, η Katie Volynets θα αντιμετωπίσει την Shelby Rogers, στο παιχνίδι από το οποίο θα γίνει γνωστή η πρώτη αντίπαλη της Σάκκαρη.

Η 21χρονη Volynets ήταν ημιφιναλίστ την προηγούμενη εβδομάδα στο τουρνουά του Austin και αυτή την εβδομάδα ανέβηκε στο Νο.74 της παγκόσμιας κατάταξης, που είναι η καλύτερη θέση που είχε ποτέ. Πολύ δυνατή παίκτρια είναι και η Rogers, Νο.41 στον κόσμο, η οποία μάλιστα δεν έχει χάσει ποτέ από τη Σάκκαρη, σε 3 αναμετρήσεις.

Στις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, θα γίνει επίσης στο κεντρικό γήπεδο η αναμέτρηση του Gael Monfils με τον Jordan Thompson, από την οποία θα προκύψει ο αντίπαλος του Τσιτσιπά. Για τον Monfils, που χρησιμοποιεί το protected ranking του, αυτό θα είναι το πρώτο του τουρνουά από τον περασμένο Αύγουστο.

Θα αγωνιστούν επίσης σήμερα μεταξύ πολλών άλλων ο John Isner, που θα αντιμετωπίσει τον Brandon Nakashima, καθώς και οι Anna Kalinskaya, Elise Mertens, Jaume Munar και Alexander Bublik.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (09/03):

Stadium 1:
21:00 Marcos Giron v. Aleksandar Kovacevic
23:00 John Isner v. Brandon Nakashima
01:00 Katie Volynets v. Shelby Rogers
04:00 Jordan Thompson v. Gael Monfils
06:00 Anna Kalinskaya v. Alycia Parks

Stadium 2:
21:00 Aliaksandra Sasnovich v. Kaia Kanepi
23:00 Xinyu Wang v. Elise Mertens
01:00 Yibing Wu v. Jaume Munar
04:00 Elizabeth Mandlik v. Alison Riske-Amritraj
06:00 Alexander Bublik v. Tung-Lin Wu [Q]

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots