Αναβλήθηκαν τα βραδυνά ματς στο Μαϊάμι - το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz © Peter Staples/ATP Tour
tennisnews team Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 - 11:05

Η βροχή τα έκανε... μούσκεμα στο Miami Open, καθώς για 3η διαδοχική μέρα ήταν έντονη και αυτή τη φορά δεν επέτρεψε καν τους βραδυνούς αγώνες να πραγματοποιηθούν, επομένως το σημερινό πρόγραμμα είναι εμπλουτισμένο.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις δυο από τους τέσσερις αγώνες της Τετάρτης ολοκληρώθηκαν. Η Sorana Cirstea ήταν η μόνη που κατάφερε να πάρει την πρόκριση χωρίς διακοπές, κερδίζοντας στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας την Aryna Sabalenka.

Ο Jannik Sinner κέρδιζε με 6-3, 2-0 τον Emil Ruusuvuori όταν η αναμέτρησή τους διακόπηκε για αρκετή ώρα από τη βροχή, αλλά και ο Ιταλός κατάφερε να πάρει από χθες την πρόκριση, κερδίζοντας τελικά το ματς με 6-3, 6-1 εύκολα.

Οι αντίπαλοι των Cirstea και Sinner ωστόσο, θα πρέπει να βγουν σήμερα στο court και να αγωνιστούν, αφού δεν μπόρεσαν να γίνουν άλλες αναμετρήσεις την Τετάρτη.

Η αναμέτρηση του Carlos Alcaraz με τον Taylor Fritz μάλιστα δεν άλλαξε ζώνη ώρας, με τους διοργανωτές να την τοποθετούν ξανά στο night session ως το μεγάλο ματς της ημέρας, δηλαδή θα ξεκινήσει στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής ώρα Ελλάδας. Αυτό σημαίνει πως όποιος βγει νικητής απ' αυτό το ματς, θα έχει λιγότερες από 24 ώρες για τον ημιτελικό με τον Sinner.

Ο επίσης εξ αναβολής αγώνας της Ekaterina Alexandrova με την Petra Kvitova θα αρχίσει στις 22:00 το βράδυ, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας θα ανοίξει ο αγώνας του Daniil Medvedev με τον Christopher Eubanks. Ο άλλος προημιτελικός του ανδρικού ταμπλό, μεταξύ του Karen Khachanov και του Francisco Cerundolo, θα γίνει στις 22:00 στο Grandstand.

Τέλος, κανονικά θα ξεκινήσει η ημιτελική φάση των γυναικών, αλλά μόνο με τον έναν ημιτελικό, αυτόν ανάμεσα στην Elena Rybakina και την Jessica Pegula. Το ματς θα αρχίσει στις 03:30 με 04:00 ώρα Ελλάδας και θα κλείσει το πρόγραμμα της ημέρας.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (30/03):

Stadium:
20:00 Christopher Eubanks [Q] v. Daniil Medvedev [4] COSMOTE SPORT 6HD
22:00 Ekaterina Alexandrova [18] v. Petra Kvitova [15] Novasports 6HD
02:00 Carlos Alcaraz [1] v. Taylor Fritz [9] COSMOTE SPORT 6HD
04:00 Elena Rybakina [10] v. Jessica Pegula [3] Novasports 6HD

Grandstand:
22:00 Francisco Cerundolo [25] v. Karen Khachanov [14] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots