Το πρόγραμμα των ημιτελικών στον Καναδά

 
Το πρόγραμμα των ημιτελικών στον Καναδά
© Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 11:50

Ημιτελικοί με πολλές παρουσίες εκπλήξεις, αλλά και αμφίρροπα παιχνίδια αναμένονται σήμερα σε Τορόντο και Μόντρεαλ. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Στο Τορόντο, όπου φιλοξενείται το τουρνουά των ανδρών φέτος, μόνο ένας παίκτης από το Top 10 συνεχίζει στα ημιτελικά, ο Jannik Sinner. O Ιταλός θα αντιμετωπίσει τον Tommy Paul, που έκανε τη μεγάλη νίκη επί του Carlos Alcaraz, στις 02:30 με 03:00 περίπου τα ξημερώματα της Κυριακής σε ώρες Ελλάδας.

Στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός των ανδρών, μεταξύ του Alejandro Davidovich Fokina και του Alex De Minaur. Για τον Ισπανό αυτός θα είναι ο 1ος ημιτελικός σε ένα hardcourt Masters τουρνουά, ενώ για τον De Minaur θα είναι γενικά ο 1ος σε ένα Masters.

Στο Μόντρεαλ, όπου γίνεται το τουρνουά των γυναικών, ξεχωρίζει το μεγάλο ματς της Iga Swiatek με την Jessica Pegula, που θα ανοίξει το πρόγραμμα και των δυο πόλεων στις 19:30 ώρα Ελλάδας.

Μια ώρα μετά τα μεσάνυκτα θα αρχίσει το άλλο ματς, όπου η Liudmila Samsonova, η οποία στον σπουδαιότερο ημιτελικό της ζωής της θα αντιμετωπίσει την Elena Rybakina.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών:

19:30 Iga Swiatek [1] v. Jessica Pegula [4] Novasports6HD
21:30 Alejandro Davidovich Fokina v. Alex De Minaur COSMOTE SPORT 6HD
01:00 Elena Rybakina [3] v. Liudmila Samsonova [15] Novasports6HD
02:30 Tommy Paul [12] v. Jannik Sinner [7] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots