Καναδάς: Το πρόγραμμα των τελικών

 
Καναδάς: Το πρόγραμμα των τελικών
© Peter Powers / Tennis Canada
tn team Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 - 11:31

Ένας νέος πρωταθλητής Masters θα βγει σήμερα στο Τορόντο, ενώ στο Μόντρεαλ θα γίνει ο εξ αναβολής ημιτελικός της Elena Rybakina με τη Liudmila Samsonova και αργότερα και ο τελικός, όπου περιμένει η Jessica Pegula. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Ολοκληρώνεται σήμερα το 1000άρι του Καναδά, σε Τορόντο και Μόντρεαλ.

Στο Τορόντο, όπου φιλοξενείται φέτος το τουρνουά των ανδρών, τον τίτλο θα διεκδικήσουν στις 23:00 ώρα Ελλάδας οι Jannik Sinner και Alex De Minaur, που αμφότεροι αναζητούν τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας του και 1ο σε ένα Masters.

O Sinner ήταν 2 φορές φιναλίστ στο 1000άρι του Μαϊάμι, ποτέ όμως δεν κέρδισε ένα Masters, ενώ για τον De Minaur θα είναι ο 1ος τίτλος σε ένα 1000άρι, καθώς και ο 2ος στις 8 τελευταίες ημέρες, αφού θυμίζουμε πως ήταν φιναλίστ και στο Los Cabos την προηγούμενη εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως και με τον Τσιτσιπά, από τον οποίο έχασε για 9η φορά στον τελικό του Los Cabos, o De Minaur δεν έχει κερδίσει ποτέ στο tour τον Sinner, από τον οποίο μετράει 4 ήττες.

Στο Μόντρεαλ, όπου γίνεται το τουρνουά των γυναικών, θα έχουμε πρώτα τον ημιτελικό μεταξύ της Elena Rybakina και της Liudmila Samsonova, που δεν ξεκίνησε καν χθες, εξαιτίας της πολύωρης βροχόπτωσης.

Το ματς αυτό θα αρχίσει στις 20:30 ώρα Ελλάδας και η νικήτρια θα πρέπει να βγει ξανά στο court λίγο μετά τις 00:30, για να αντιμετωπίσει την πρώτη φιναλίστ, Jessica Pegula, που κέρδισε χθες την Iga Swiatek.

Το πρόγραμμα της Κυριακής:

20:30 Elena Rybakina [3] v. Liudmila Samsonova [15] Novasports6HD
23:00 Jannik Sinner [7] v. Alex De Minaur COSMOTE SPORT 6HD
00:30 Jessica Pegula [4] v. Rybakina/Samsonova Novasports6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots