Σάκκαρη: "Μου έλειπε αυτός ο τίτλος, πολύ χαρούμενη που τα κατάφερα" (vid)

 
Σάκκαρη: "Μου έλειπε αυτός ο τίτλος, πολύ χαρούμενη που τα κατάφερα" (vid)
tn team Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 - 3:12

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για το πόσο σημαντικός ήταν ο πρώτος τίτλος σε 1000άρι που κέρδισε πέρσι στη Γουαδαλαχάρα, αλλά και για τον επιτυχημένο πρώτο της αγώνα στη χρονιά.

"Δεν μοιάζει τόσο σαν πρώτο ματς της σεζόν, μοιάζει σαν χθες όταν έπαιζα τον τελευταίο μου αγώνα για την προηγούμενη σεζόν! Νιώθω καλά και είμαι χαρούμενη που έδωσα στην ομάδα μου τον πρώτο πόντο. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και περιμένω με ενθουσιασμό για το τι θα έρθει", είπε στις δηλώσεις που έκανε από το court στην Ken Rosewall Arena και στον Μαρκ Φιλιππούση η Μαρία Σάκκαρη, αμέσως μετά τη νίκη της με 6-0, 6-1 επί της Daniela Seguel για το United Cup.

Στη συνέχεια η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ρωτήθηκε για τη σημαντικότητα του τίτλου στη Γουαδαλαχάρα πέρσι, που άλλαξε τα πράγματα στη σεζόν της: "Η κατάκτηση αυτού του τίτλου ήταν τεράστιο για μένα, ήταν κάτι που χρειαζόμουν πολύ και κάτι που μου έλειπε. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που βρήκα τρόπο να αλλάξω τα πράγματα την περσινή σεζόν, γιατί δεν θα πω ψέματα, μέχρι τότε ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Κατάφερα να τερματίσω στο Top 10 για 3η διαδοχική χρονιά και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα."

Τέλος, για τη μεγάλη στήριξη από τους Έλληνες ομογενείς, είπε: "Το έχουμε πει πολλές φορές, είναι σα να παίζουμε στην πατρίδα μας εδώ. Είσαι έξω στον δρόμο και πρέπει να προσέχεις τι θα πεις αν μιλήσεις ελληνικά! Είναι εκπληκτικό να βλέπεις τόσες ελληνικές σημαίες. Θέλω να μείνουμε εδώ όσο περισσότερο γίνεται και να βλέπουμε την ελληνική κοινότητα του Σίδνεϊ να μας υποστηρίζει."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots