Κράτησε τη Γερμανία στον τελικό ο Zverev! (vids)

 
Κράτησε τη Γερμανία στον τελικό ο Zverev! (vids)
tn team Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 - 13:24

Ο Alexander Zverev αντιμετώπισε διπλό championship point απέναντι στον Hubert Hurkacz, βρήκε τρόπο όμως να κερδίσει τον αγώνα και να κρατήσει τη Γερμανία στον τελικό του United Cup!

Η ηρωική παρουσία του Alexander Zverev συνεχίζεται στο United Cup, με τον κορυφαίο Γερμανό τενίστα να επικρατεί του Hubert Hurkacz με 6-7 (3), 7-6 (6), 6-4 και να ισοφαρίζει τον τελικό σε 1-1.

Η Πολωνία είχε πάρει το προβάδισμα χάρη στην εύκολη νίκη της Iga Swiatek επί της Angelique Kerber με 6-3, 6-0.

Ο Zverev μπήκε στη συνέχεια στο court, ωστόσο είχε και μεγάλη κούραση στις πλάτες του, αφού προχθες είχε μείνει για 3 ώρες περίπου στο court και χθες άλλες 5 ώρες, ξαγρυπνώντας μάλιστα, αφού το τελευταίο του ματς ολοκληρώθηκε στις 02:20 το πρωί και κοιμήθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί, όπως αποκάλυψε!

Παρόλα αυτά και παρόλο που βρέθηκε πίσω με σετ, κατάφερε με κάποιο τρόπο να γυρίσει το ματς και να πάρει και αυτόν τον πολύτιμο πόντο για την ομάδα του.

Το έκανε μάλιστα με δραματικό τρόπο, αφού στο tie-break του 2ου σετ ήρθε αντιμέτωπος με διπλό championship point στο 4-6 και το πρώτο το έσβησε με έναν απίστευτο τρόπο, περνώντας με passing shot τον Πολωνό και με την μπάλα να βρίσκει ελάχιστα την πλαϊνή γραμμή!

Αφού κρατήθηκε στο τουρνουά, πήρε το tie-break με 8-6 και έστειλε την αναμέτρηση σε 3ο σετ, εκεί όπου έκανε και το μοναδικό break ολόκληρου του αγώνα, για να προηγηθεί με 4-3 στο 7ο game. Στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του και ολοκλήρωσε τη νίκη του στις 3 ώρες αγώνα, ισοφαρίζοντας τη σειρά του τελικού.

Πλέον ο τίτλος θα κριθεί στο μεικτό διπλό, όπου θα δούμε πάλι τον Zverev, με όσες δυνάμεις του έχουν απομείνει, πλάι στη Laura Siegemund, κόντρα στα δυο αστέρια της Πολωνίας, τον Hurkacz και τη Swiatek.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots