Χάνουν τους Ολυμπιακούς Goffin και Andreescu

 
David Goffin
David Goffin © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 - 14:17

Η ατυχία συνεχίζεται για τον David Goffin, που τελικά δεν θα προλάβει ούτε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στη μεγάλη λίστα με τις απουσίες, προστέθηκε και το όνομα της Bianca Andreescu.

Ο David Goffin δεν πρόλαβε να αναρρώσει από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο που τον άφησε εκτός Wimbledon τον προηγούμενο μήνα. Ήταν ένας τραυματισμός καθαρής ατυχίας για τον Βέλγο τενίστα, που τον απέκτησε μετά από μια άσχημη πτώση που είχε σε αναμέτρησή του στο Χάλε, στο ξεκίνημα της σεζόν του γρασιδιού.

Ο τραυματισμός αυτός θα του στερήσει ακόμα ένα μεγάλο ραντεβού για το 2021, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τον 30χρονο Βέλγο να φαίνεται για μια ακόμα φορά πολύ άτυχος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από το στρατόπεδο του Goffin, τα πηγαίνει καλύτερα με την κατάστασή του και έχει ξεκινήσει να γυμνάζει το σώμα του, όμως θα χρειαστεί να περιμένει ακόμα 7-10 μέρες μέχρι να επιστρέψει στα courts για προπονήσεις, πράγμα που καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή του στο Τόκιο, με το τουρνουά των Ολυμπιακών να ξεκινάει σε δυο εβδομάδες.

Εντωμεταξύ, στην πολύ μεγάλη λίστα με τις απουσίες από τους Ολυμπιακούς προστέθηκε και το όνομα της Bianca Andreescu. H 21χρονη Καναδή, Νο.5 στην παγκόσμια κατάταξη, ανακοίνωσε πως πήρε την απόφασή της εξαιτίας των πολλών περιορισμών που θα γίνουν φέτος οι Αγώνες, όπως έκαναν και αρκετοί άλλοι παίκτες.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Bianca Vanessa? (@biancaandreescu_)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots